type-image

Totalt pris från 6590 SEKför 2 personer

Beställning

Varbergs KusthotellNils Kreugers väg 5S-432 24 VarbergDanmark
(+46) 340 629800

TaudienTraining - Träningshelg

Välkommen att följa med på en träningshelg med TaudienTraining som passar alla och du får garanterat massor av energi och inspiration med dig hem.

Denna träningsweekend passar både dig som älskar tuffa pass och tycker att träning är det roligaste som finns, men även de som vill hitta inspiration och glädje till träningen – och vi kan det här med träningsglädje. Du har flertalet olika pass att välja mellan på olika nivåer för att hitta något som ska passa dig, samt förhoppningsvis även utmana dig till att prova något som du inte brukar. 

Alla våra träningspass och föreläsningar hålls i en och samma lokal (förutom vår träning utomhus och i poolen). Här erbjuder vi även aqua pass inne på spaavdelningen. De vackra omgivningarna bjuder in till ett Endurance pass där vi njuter av havet med löpning blandat med styrkeövningar och på vårt utomhusgym.

Helgen innehåller ett gediget program med en blandning utav yoga, funktionell träning, fysträning utomhus, löpning och vattenträning i poolen.

Här bor du i vackra miljöer vid havet med god mat från lokala råvaror, den härliga strandpromenaden och Sveriges enda Thalassospa.

Läs mer om TaudienTraining träningsweekend här.

TauidenTraining 14-15 sep 2019
Hela träningshelgen med boende, mat och träningspass kostar 3 295 kr/person.
Enkelrumstillägg 300 kr/ person.
Tillköp av ThalassoSpa 350 kr/person (tillgång till alla bad- och bastuupplevelser med tillhörande upplevelse-kit från produktmärket Phytomer) Ord. pris för övriga kunder 450 kr/person. Spa bokas för den som vill i samband med bokning utav träningshelgen för garanterad plats.
Betalning 30 dagar innan ankomst.

Dagspaket: Samma innehåll som weekendpaketet, men utan middag och övernattning. 2095 kr/ person

Bokning
Bokning sker genom att maila namn, datum, antal personer till bokning.varbergskusthotell@comwell.se eller så ringer du 0340- 62 98 00. Bokning utav dagspaket sker genom att kontakta marlene@taudientraining.se.

Vid frågor om träningsweekenden är du varmt välkommen att skriva till marlene@taudientraining.se eller ringa 073-641 66 06.

Om TaudienTraining
TaudienTraining erbjuder träningsweekends inom Sverige och träningsresor utomlands med garanterad träningsglädje. Våra ledord är att vara professionella, engagerade och personliga i allt som vi gör. Med lång erfarenhet från rese-, service- och hälsobranschen så vet vi hur vi erbjuder de bästa träningsresorna. Vi är oerhört stolta över TaudienTraining och vår stora andel med återkommande kunder.

 

Erbjudandet innehåller

  • 1 övernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Förmiddagsfika
  • Lunchbuffé
  • Alla träningspass och föreläsningar
  • Välkomstfika
  • Lunchbuffé
  • Hälsosamt eftermiddagsfika
  • 2-rätters middagssupé

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer