type-image

Totalt pris från 2096 SEKför 2 personer

Sök vistelse

Ankomst
24 jun
2019
Ändra datum
Avresa
25 jun
2019
Ändra datum
Välj antal rum
Rum 1
Vuxna
1
+ -
Barn (6-11 år)
0
+ -
Barn (0-6 år)
0
+ -

Sommarpaket med skaldjursbuffé

Välkommen till en härlig kustsommar! Vårt öppna och generösa uterum är möblerat för en sommar med smaker från havet, med musik från husbandet och deras gäster, med plats för dig och dina vänner. I detta paket erbjuder vi en härlig skaldjursbuffé med havets läckerheter och goda tillbehör samt vakna upp till en lyxig frukostbuffé. Checka in ett par dagar och kom ner i varv. Bara ni två, med familjen eller bästa vänner. 52 steg från havet.


Checka in till toner av sommaren
Här är det 52 steg till svalkande vågor med smak av salt och en kort cykeltur till stadens torg. Omgivningen bjuder på kilometer efter kilometer med sandstrand och hotellet på en alldeles speciell hemtrevnad. Kom med nära och koppla av tillsammans med god mat och skön musik i det öppna och generösa uterummet, välgörande spabehandlingar, pulshöjande träning, långa hotellfrukos­tar och bara vara-tid.

Välkommen till en härlig Kustsommar
Vi lovar att det kommer bli en härlig kustsommar, som gjord för att ta hand om sig själv, samla vänner och vårda vänskaper. Vi förbereder nu för ett full­späckat program som sträcker sig över sommaren. Här kommer finnas något för både små som stora. 


För bästa upplevelse:

  • Upplev Sveriges enda Thalassospa för 450 kr/person. I Thalassospat finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus. Läs mer här​.
  • Boka en skön spabehandling hos oss, välj mellan ansikte, kropp och fot. Läs mer här

Erbjudandet innehåller

  • Logi
  • Skaldjursbuffé
  • Frukostbuffé
  • Gym ute och inne

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer