type-image

Totalt pris från 2096 SEKför 2 personer

Sök vistelse

Ankomst
22 aug
2019
Ändra datum
Avresa
23 aug
2019
Ändra datum
Välj antal rum
Rum 1
Vuxna
1
+ -
Barn (6-11 år)
0
+ -
Barn (0-6 år)
0
+ -

Sommarpaket med skaldjursbuffé

Välkommen till havet och sommarens dofter! När sommaren är varm och het smakar en salt skaldjursbuffé som bäst. I detta paket checkar du in vid havet, njuter av havets goda, stannar över natten och vaknar upp till en lyxig frukostbuffé.


Välkommen till en härlig Kustsommar
Här är det 52 steg till svalkande vågor med smak av salt och en kort cykeltur till stadens torg. Omgivningen bjuder på kilometer efter kilometer med sandstrand och hotellet på en alldeles speciell hemtrevnad. Här är det enkelt att vara tillsammans hela familjen. Koppla av tillsammans med god mat och skön livemusik i det öppna uterummet, välgörande spabehandlingar, träning och aktiviteter för stora och små, långa hotellfrukos­tar och bara vara-tid.

Vi lovar att det kommer bli en härlig kustsommar, som gjord för att ta hand om sig själv, samla vänner och vårda vänskaper. Vi förbereder nu för ett full­späckat program. Läs mer om Kustsommar här


För bästa upplevelse:

  • Upplev Sveriges enda Thalassospa för 450 kr/person. I Thalassospat finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus. Läs mer här​.
  • Boka en skön spabehandling hos oss, välj mellan ansikte, kropp och fot. Läs mer här

Erbjudandet innehåller

  • Logi
  • Skaldjursbuffé
  • Frukostbuffé
  • Gym ute och inne

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer