type-image

Totalt pris från 2028 SEKför 2 personer

Sök vistelse

Ankomst
21 jul
2018
Ändra datum
Avresa
22 jul
2018
Ändra datum
Välj antal rum
Rum 1
Vuxna
1
+ -
Barn (6-11 år)
0
+ -
Barn (0-6 år)
0
+ -

Supépaket

Skäm bort dig med en vistelse kantad av en kulinarisk resa för smaklökarna och sinnena. Njut av en ljummen bris som rulllar in från Kattegatts vidöppna blå medans du sitter i den vita sanden nedanför hotellet. Eller är du mer sugen på att aktivera kroppen? Kör hårt i något av våra gym, både ute och inne. Eller kanske njut av lugnet i vårt spa och köp till Thalassospa.

Bra att veta:
I detta paket ingår en trerätters supé vald med största kärlek och med inspiration från säsongens smaker och råvaror! Välj mellan tre alternativ på plats och på lördagar erbjuds en förbestämd förrätt och efterrätt samt kött eller fisk till varmrätt. Se lördagsmeny här (gäller tom 16 juni).

Vår 3-rätters supé som ingår serveras måndag - söndag kl. 18.00-22.00. Notera om ni önska sittid kl 18.00 eller 20.00 i kommentarsfältet längre fram i er bokning. (Ersätts under perioden 22 juni-12 aug med vårt Sommarpaket med grillbuffé)

För bästa upplevelse:
Köp till vårt Thalassospa 450 kr/person. I Thalassospat finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus. Läs mer här​.
Boka en skön spabehandling hos oss, välj mellan ansikte, kropp och fot. Läs mer här

Erbjudandet innehåller

  • Övernattning
  • 3-rätters supé
  • frukostbuffé
  • tillgång till gym

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer