type-image

Totalt pris från 2028 SEKför 2 personer

Sök vistelse

Ankomst
23 feb
2018
Ändra datum
Avresa
24 feb
2018
Ändra datum
Välj antal rum
Rum 1
Vuxna
1
+ -
Barn (6-11 år)
0
+ -
Barn (0-6 år)
0
+ -

Supépaket

Skäm bort dig med en vistelse kantad av en kulinarisk resa för smaklökarna och sinnena. Njut av en ljummen bris som rulllar in från Kattegatts vidöppna blå medans du sitter i den vita sanden nedanför hotellet. Eller är du mer sugen på att aktivera kroppen? Kör hårt i något av våra gym, både ute och inne. Eller kanske njut av lugnet i vårt spa och köp till Thalassospa.

Bra att veta:
I detta paket ingår en trerätters supé vald med största kärlek och med inspiration från säsongens smaker och råvaror! Välj mellan tre alternativ på plats och på lördagar fr. 3 mars erbjuds en förbestämd förrätt och efterrätt samt kött eller fisk till varmrätt.

Vår 3-rätters supé som ingår serveras måndag - söndag kl. 18.00-22.00. Notera om ni önska sittid kl 18.00 eller 20.00 i kommentarsfältet längre fram i er bokning.

För bästa upplevelse:
Köp till vårt Thalassospa 450 kr/person - se mer information om vårt Thalassospa och spabehandlingar här.

Spautveckling 8/1-28/2 2018
Vi kommer snart kunna erbjuda en ännu bättre spaupplevelse, så under perioden 8 januari till 28 februari är en del av vårt Thalassospa stängt för utveckling. Du kan fortfarande nyttja vår havsvattenpool, fotbad, upplevelsedusch, kallbadhus, relaxavdelning samt träningsmeny. Under denna period erbjuder vi därför Thalassospa Day för endast 200 kr samt extra bra pris på vår spabehandling "Tiden är din 60/80 min". Kontakta oss om du vill boka spabehandling. 

Erbjudandet innehåller

  • Övernattning
  • 3-rätters supé
  • frukostbuffé
  • tillgång till gym

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer