type-image

Totalt pris från 4794 SEKför 2 personer

Sök vistelse

Ankomst
22 aug
2019
Ändra datum
Avresa
26 aug
2019
Ändra datum
Välj antal rum
Rum 1
Vuxna
1
+ -
Barn (6-11 år)
0
+ -
Barn (0-6 år)
0
+ -

Sommarpaket - 4 för 3

Få tid att landa och släpp vardagen. Njut av det goda livet. Dag efter dag, natt efter natt. Kom hit och känn dig välkommen, stanna minst fyra dagar och får 25% rabatt per dygn. Gör sommaren minnesvärd.


Välkommen till en härlig Kustsommar
Här är det 52 steg till svalkande vågor med smak av salt och en kort cykeltur till stadens torg. Omgivningen bjuder på kilometer efter kilometer med sandstrand och hotellet på en alldeles speciell hemtrevnad. Här är det enkelt att vara tillsammans hela familjen. Koppla av tillsammans med god mat och skön livemusik i det öppna uterummet, välgörande spabehandlingar, träning och aktiviteter för stora och små, långa hotellfrukos­tar och bara vara-tid.

Vi lovar att det kommer bli en härlig kustsommar, som gjord för att ta hand om sig själv, samla vänner och vårda vänskaper. Vi förbereder nu för ett full­späckat program. Läs mer om Kustsommar här


Bra att veta

  • Under juli går paketet går att boka med ankomst söndag-tisdag.
  • ​Till detta paket erbjuder vi 15% rabatt på all mat i restaurangen under din vistelse. Maten har vi valt med största kärlek och med inspiration från säsongens smaker och råvaror. Boka bord för att 
  • Upplev Sveriges enda Thalassospa för 450 kr/person/dygn. Boka spa alla fyra dagar för 950 kr/person. I Thalassospat finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus. Läs mer här. 
  • Boka en skön spabehandling hos oss, välj mellan ansikte, kropp och fot. Läs mer här.

Erbjudandet innehåller

  • 4 övernattningar
  • 4 frukostbuffé
  • Gym ute och inne

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer