type-image

Totalt pris från 4794 SEKför 2 personer

Sök vistelse

Ankomst
23 jun
2019
Ändra datum
Avresa
27 jun
2019
Ändra datum
Välj antal rum
Rum 1
Vuxna
1
+ -
Barn (6-11 år)
0
+ -
Barn (0-6 år)
0
+ -

Sommarpaket - 4 för 3

Sol, vind och vatten. Ljumma vindar som blåser i ditt ansikte, doften av salt och tång är nära. Det är på kus­ten det händer, 52 steg från havet närmare bestämt. Kom hit och känn dig välkommen, stanna minst fyra dagar och får 25% rabatt per dygn. Gör sommaren minnesvärd.

Checka in till toner av sommaren
Här är det 52 steg till svalkande vågor med smak av salt och en kort cykeltur till stadens torg. Omgivningen bjuder på kilometer efter kilometer med sandstrand och hotellet på en alldeles speciell hemtrevnad. Kom med nära och koppla av tillsammans med god mat och skön musik i det öppna och generösa uterummet, välgörande spabehandlingar, pulshöjande träning, långa hotellfrukos­tar och bara vara-tid.

Välkommen till en härlig Kustsommar
Vi lovar att det kommer bli en härlig kustsommar, som gjord för att ta hand om sig själv, samla vänner och vårda vänskaper. Vi förbereder nu för ett full­späckat program som sträcker sig över sommaren. Här kommer finnas något för både små som stora. 

För bästa upplevelse:

  • Upplev Sveriges enda Thalassospa för 450 kr/person/dygn. Boka spa alla fyra dagar för 950 kr/person. I Thalassospat finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus. Läs mer här. 
  • Boka en skön spabehandling hos oss, välj mellan ansikte, kropp och fot. Läs mer här.

Till detta paket erbjuder vi 15% rabatt på all mat i restaurangen under din vistelse. Maten har vi valt med största kärlek och med inspiration från säsongens smaker och råvaror. Boka bord för att säkerställa att du/ni får plats.

Önskar du boka fler nätter än 4, ring 0340-62 98 00 eller maila din förfrågan till: bokning.varbergskusthotell@comwell.se

Erbjudandet innehåller

  • 4 övernattningar
  • 4 frukostbuffé
  • Gym ute och inne

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer