Thalassospa

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra gäster ett besök på Sveriges enda Thalassospa där Kattegatts saltvatten och tångruskor bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. Vackert beläget vid stranden i Varberg, bara en timma från Göteborg, är det lätt att komma hit och njuta.

I Thalassospat finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus. Havsvattenpool med en temperatur på 32 grader, varm- och kallvattenpool, bubbelpool, bastu, kallbadhus samt en ljuvlig spaträdgård med hängmattor och soldäck. 
 
Vill man unna sig lite extra lyx kan man välja mellan många sköna behandlingar, exempelvis olika kurer med tång, alger och oljor. För att gästerna ska kunna förlänga sin upplevelse säljer vi en mängd sköna produkter i vår spashop.  
 

Vad ingår i entré för Thalassospa?  

Se alla våra dagspapaket i menyn. Pris från 650 kr/person.
  • Tillgång till 32 grader varm havsvattenpool
  • Varm- och bubbelpool 
  • Flera bastur som ångbastu, pausbastu 50 grader och varmbastu 85 grader
  • Upplevelseduschar 
  • Thalassoupplevelser i kallbadhuset med tre olika sittningar varje dag - salt, tång och aroma
  • Gör din egen badupplevelse med havsvatten och produkter från Phytomer.
  • Lån av badrock och handduk samt badtofflor som du kan ta med hem.  
  • Tillgång till vår träningsmeny med 5-7 pass per dag, tex yoga, spinning, TRX mm.
  • Gym inne och ute. 

Öppettider 
Måndag-fredag kl. 07.00-23.00 och lördag-söndag kl. 07.30-23.00. Barn 0-11 år är välkomna kl. 08.00-10.00 och 14.00-17.00 alla dagar i spaavdelningen (ej kallbadhus och träningsmenyn). Ungdomar 12-16 år har tillgång till hela vårt Thalassospa i sällskap av en vuxen och betalar likt vuxna entré till Thalassospa.

Spautveckling 8/1-28/2 2018
Vi kommer snart kunna erbjuda en ännu bättre spaupplevelse, så under perioden 8 januari till 28 februari är en del av vårt Thalassospa stängt för utveckling. Du kan fortfarande nyttja vår havsvattenpool, fotbad, upplevelsedusch, kallbadhus, relaxavdelning samt träningsmeny. Under denna period erbjuder vi därför Thalassospa Day för endast 200 kr. 

Varför Thalassospa?

Vi har en unik historia och ett långt förflutet av att dricka brunn - därför tar vi fasta på det mest naturliga vi har – vårt vatten. Ordet Thalasso kommer ifrån det grekiska ordet ”thalassa” som betyder hav. I denna anrika terapiform tar man till vara på havets fantastiska hälsosamma egenskaper med hjälp av dess alger, mineraler och spårämnen. Det tar vi fasta på och förvaltar! 
 
Kusten kring Bretagne i Frankrike är det största Thalassoområdet i världen. I Sverige är vi det enda, äkta och genuina Thalassospa:t. Detta innebär att du hittar oss intill det fantastiska havet och att vi arbetar med havsvatten i våra bad. I varje upplevelse vävs naturens välgörande mineraler och alger in, såväl i havsvattenpoolen som i behandlingarna på vårt spa. Vårt unika läge, 52 steg från öppet hav, skapar en balanserad helhetsupplevelse och naturnära kontraster. 
 
Ett Thalassospa har marina element i sina behandlingar och här arbetar vi tillsammans med Phytomers alg- och mineralrika produktsortiment. Därmed skapas rätt förutsättningar för oss att vara ett äkta och förstklassigt Thalassospa. Det gör oss extra stolta!
 

Besök oss redan idag

Med bara en timmes bilfärd från Göteborg att det lätt att nå vårt spa. Besök oss och känn lugnet - 52 steg från havet!