Konferens Aktiv

Att vara aktiv på en konferens ger dig och din grupp det lilla extra. Alla vet att man mår bättre när man rör på sig, det är inget nytt eller hur? Vi erbjuder aktiviteter som passar alla. Och då menar vi alla. Är ni kollegor som gillar att hålla hög puls på er fritid eller är ni en grupp med blandade förutsättningar? Vi anpassar och utformar pass och aktiviteter efter era förutsättningar. Alla kan vara med oavsett bakgrund, förutsättningar och mål. Med gemensam träning förstärker man sammanhållning, teamkänsla och glädjen att arbeta tillsammans. Vi ger dig förslag på inspirerande aktiviteter som passar alla och som ger extra energi till hela gruppen. Vänd upp och ner på bilden av hur en konferens ska vara, snöra på dig träningsskorna och få energi tillsammans.

Övernattningskonferens Aktiv
Din stund, en lugn aktivitet med instruktör. Fikabuffé på förmiddag och eftermiddag, lunchbuffé, Tabataträning, tvårätters supé, logi och en härlig frukostbuffé träningsjacka, träningsväska och vattenflaska. Lokal med fritt internet och konferensservice, gym inne och ute.
 

Dagkonferens Aktiv
Din stund, en lugn aktivitet med instruktör. Fikabuffé på förmiddag och eftermiddag, lunchbuffé, Tabataträning, träningsjacka till varje deltagare, träningsväska och vattenflaska. Lokal med fritt internet och konferensservice, gym inne och ute.


Exempel på konferens Aktiv med övernattning:

  • 09.00 Välkomnande av sportvärd
  • 09.15 Energistart. Ledarledd lugn väckande aktivitet med instruktör.
  • 09.30 Hälsosam fikabuffé. Vi dukar upp – både gott och nyttigt! Kaffe, te, grönsaker med dipp, frukt och energibars - säkerställer jämn energi under dagen.
  • 12.00 Lunchbuffé. Njut av vår prisbelönta mat.
  • 15.00 Tabata! Tabata är en form av högintensiv intervallträning. Anpassas så att alla deltagare kan vara med.
  • 15.15 Hälsosam fikabuffé. Fikan avslutas med en återhämtande energishot.
  • 20.00 Middag. Vi bjuder på en upplevelse utöver det vanliga. Perfekt avslut på dagen. Efter en god natts sömn vaknar ni upp till vår uppskattade frukostbuffé.

Kontakta oss för prisförfrågan eller bokning: +46 340 62 98 02 eller konferens.varbergskusthotell@comwell.se