Personlig träning

Träna effektivare och bättre med en personlig tränare. Vi har tillgång till ett fullutrustat gym ute och inne, havsvattenpool, varierande träningspass och vår underbara miljö precis utanför. Personlig träning passar dig som önskar maximal effekt och synliga resultat av den träning och den tid du investerar. Boka personlig träning på 0340-629800 eller bokning.varbergskusthotell@comwell.se.

 


 

5 veckor med egen PT

Träna tillsammans med en PT och få hjälp och motivation till din träning. Under 5 veckor á 45 min träffar du din PT 1 gång/vecka och får fri tillgång till gym, träningspass och havsvattenpool under mån-fre. Pris 3 150 kr/person. För mer info: lena.arnoldsson@comwell.se.


 

PT 45 min

Är det dags för seriösa tag? Vår personliga tränare ser till att du når maximal effekt och synliga resultat med din träning. Oavsett om det du önskar är bättre kondition, ökad muskelmassa, minskad kroppsvikt - eller helt enkelt roligare träning.

Pris: Ett tillfälle, 45 min: 695 kr    
Klippkort 10 ggr à 45 min: 5800 kr


 

PT för två, 45 min 

Gör träningen roligare och ta med en kompis! En personlig tränare ger er övningar och utmaningar tillsammans för att nå maximal effekt av träningen. 

Pris: 45 min: 825 kr för två personer.
 

 

Yoga-PT

Yoga som passar alla i ett individuellt pass med diplomerad yogaterapeut. Denna form av terapeutisk Kundaliniyoga är välgörande både för dig som är nybörjare och för dig som vill ta ett nytt steg i ditt yogautövande. Mjuka rörelser och effektiva andningsövningar anpassas efter din förmåga.

Priser:
Ett tillfälle, 40 min: 636 kr 
Ett tillfälle, 80 min: 1195 kr
Klippkort 5 ggr à 40 min: 3000 kr
Klippkort 10 ggr à 40 min: 5750 kr   

 


Våra personliga tränare

Lena Arnoldsson

Vad vill du med din träning? Bara känna dig starkare i vardagen eller har du något specifikt mål som du vill nå? Tillsammans utifrån dina förutsättningar och mål lägger vi upp individanpassad träning. Med säker, inspirerande och effektiv träning blir det dessutom roligare. 

Kontakt: lena.arnoldsson@comwell.se

 

 

Kattis Grände

Som personlig tränare och med lång erfarenhet som sjukgymnast tror jag att jag kan hjälpa dig med att nå dina mål. Jag tror på funktionell träning dvs att använda kroppen som redskap, anpassad efter dina förutsättningar. Vardagsmotionen vill jag betona. Att nyttja naturen och omgivningarna vid havet brinner jag för. 

Kontakt: kattis.grande@comwell.se