Personlig träning

Träna effektivare och bättre med en personlig tränare. Passar dig som önskar maximal effekt och synliga resultat av den träning och den tid du investerar. Boka personlig träning på +46 340-629800 eller bokning.varbergskusthotell@comwell.se.

Erbjudande Duo PT - 2 för 1 under mars-april! Passa på att få coachning och en bra start på träningen 2018 - och ännu roligare att få göra det tillsammans med en vän. Just nu erbjuder vi Duo PT för samma pris som för en PT. Pris 620 kr/45 min ordinarie pris 795 kr.

PT 45 min

Är det dags för seriösa tag? Vår personliga tränare ser till att du når maximal effekt och synliga resultat med din träning. Oavsett om det du önskar är bättre kondition, ökad muskelmassa, minskad kroppsvikt - eller helt enkelt roligare träning.

Pris:
Ett tillfälle, 45 min: 620 kr    
Klippkort 5 ggr à 45 min: 2975 kr
Klippkort 10 ggr à 45 min: 5580 kr

 

Duo PT för 2, 45 min 

Gör träningen roligare och ta med en kompis! En personlig tränare ger er övningar och utmaningar tillsammans för att nå maximal effekt av träningen. 
 
Erbjudande Duo PT - 2 för 1 under mars-april: Passa på att få coachning och en bra start på träningen 2018 - och ännu roligare at få göra det tillsammans med en vän. Just nu erbjuder vi Duo PT för samma pris som för en PT. Pris 620 kr/45 min ordinarie pris 795 kr.
 
Pris:45 min: 795 kr för två personer.
 

Yoga-PT

Yoga som passar alla i ett individuellt pass med diplomerad yogaterapeut. Denna form av terapeutisk Kundaliniyoga är välgörande både för dig som är nybörjare och för dig som vill ta ett nytt steg i ditt yogautövande. Mjuka rörelser och effektiva andningsövningar anpassas efter din förmåga.

Pris:
Ett tillfälle, 40 min: 636 kr 
Ett tillfälle, 80 min: 1195 kr
Klippkort 5 ggr à 40 min: 3000 kr
Klippkort 10 ggr à 40 min: 5750 kr   
 

Våra personliga tränare

Karolina Westman

Träna för att du vill & kan - inte för att du måste! Jag brinner för att hjälpa dig hitta glädjen & motivationen i träningen. Livspusslet består av många delar och tillsammans finner vi lösningarna för dig! Den bästa investeringen du kan göra är att ta hand om dig själv och din kropp så den håller och finns där för dig hela vägen! 

Kontakt: karolina.westman@comwell.se

 

Johanna Hage

Som personlig tränare vill jag inspirera och utmana. Jag förespråkar i de flesta fall träning med fria vikter och tycker om att jobba med hantlar, TRX, medicinbollar och skivstänger. Givetvis lägger vi upp det efter din nivå, önskemål och målsättningar. Du har vad som krävs och tillsammans ska vi hitta det. 

Kontakt: johanna.hage@comwell.se

 

Lena Arnoldsson

Vad vill du med din träning? Bara känna dig starkare i vardagen eller har du något specifikt mål som du vill nå? Tillsammans utifrån dina förutsättningar och mål lägger vi upp individanpassad träning. Med säker, inspirerande och effektiv träning blir det dessutom roligare. 

Kontakt: lena.arnoldsson@comwell.se