Spafolk - 4 december 

Välkommen till vinterns Spafolk och ett nytt tillfälle att unna dig lite extra omtanke hos oss. Under kvällen kan du koppla av i vårt Thalassospa, sjunka ner i varma pooler, sippa på ett glas med bubbel och ge dig lite extra lyx med en ljuvlig ansiktsvård. 

 

Under kvällen får du med guidning av vår spaterapeut göra en ansiktsvård i tre steg. Vi får även besök av Landström Care & Beauty som ger en demonstration av en behandling med PCA Skin Care produkter och berättar om produktmärket och produkternas effekt på huden. Under kvällen bjuder vi på en matig macka och ett glas mousserande vin i spaloungen. Ta med dig vännen, kärleken, syrran eller kom själv. Vi finns på plats för att ta hand om dig extra mycket.

Tid: Den 4 december kl. 18-21, entré från 17.45.

Pris: 299 kr/person. Priset inkluderar entré till Thalassospa med vår havsvattenpool, champagnebubbelpool, varm- och kallpool, upplevelsedusch, bastur och kallbadhus. Ansiktsvård med rengöring, ansiktsmask och dagcreme. En demonstration av PCA skin Care. Ett glas mousserande och en matig macka. Du får under kvällen låna badrock, handduk och tofflor. 

Boka på 0340-62 98 00 eller bokning.varbergskusthotell@comwell.se. Först till kvarn, begränsat antal platser.