Thalasso i vårt spa

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra gäster ett besök på Sveriges enda Thalassospa där Kattegatts saltvatten och tångruskor bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. Ett spa mitt i hjärtat av Varberg - 52 steg från havet.

Spa med underbara upplevelser

I Thalassospat finns alla tänkbara underbara sinnliga upplevelser, både utomhus och inomhus. Havsvattenpool med en temperatur på 32 grader, varm- och kallvattenpool, bubbelpool, bastu, kallbadhus samt en ljuvlig spaträdgård med hängmattor och soldäck.

NYHET -  Champagnepool
Nu är det dags att glida ner i 34 grader varmt vatten och låta sig omslutas av små välbehagliga bubblor likt de som fyller ett glas champagne. Den nya champagnepoolen är konstruerad av rostfritt stål som leder värmen och ger dig en skön och behaglig värme. Det behagliga ljuset förstärker det kontemplativa lugnet. Här finns gott om plats för upp till femton personer att sjunka ner, blunda och njuta. Intill ligger den nya stilla poolen om man söker det absoluta lugnet. Där slappnar man av antingen sittande eller liggande i loungesoffor under vatten. Vill man kyla av sig ligger den lilla kallpoolen bredvid och bara ett par steg från bastun. Det är en högst njutningsfylld kombination. Varför inte lyxa till det med ett glas bubblor efteråt?

Läs mer om Thalassospa

Spa en hel dag!

Bor du i Varberg eller är du här över dagen? Vill du uppleva spa en hel dag och kanske kombinera med god lunch eller spabehandlingar? Läs mer om våra dagspapaket

Extra lyx med spabehandlingar

Vill man unna sig lite extra lyx kan man välja mellan många sköna behandlingar, exempelvis olika kurer med tång, spirulina, olja eller örter. För att gästerna ska kunna förlänga sin upplevelse säljer vi en mängd sköna produkter i vår spashop. Läs mer om våra spabehandlingar.