Supémeny

Våra supémenyer har vi valt med största kärlek och med inspiration från säsongens smaker och råvaror. Supén serveras alla dagar mellan kl. 18-22. Är du sugen på något annat som en räksmörgås eller Moules Frites är du välkommen att boka bord i vår Bistro.

 

Måndag

Förrätt - Rökt ankbröst
Prästostcréme, kålrabbi och sparris, smördegskrutonger och dillolja.

Huvudrätt - Aborre
Crabcake, ostronvelouté, marinerad morot och gulbeta och dillolja.

Köp gärna till dessert
Be din servitör/servitris om dessertmeny

 

Tisdag

Förrätt - Nötcarpaccio
Bakad getost, buatomater och örter.

Huvudrätt - Pärlhöna
Broccoli, knippmorot, smörad kycklingbuljong och pommes Anna.

Köp gärna till dessert
Be din servitör/servitris om dessertmeny

 

Onsdag

Förrätt - Lättbakad lax
Örtmajonnäs, gurka, färskpotatischips, dill och forellrom.

Huvudrätt - Lammrostbiff
Morotspuré, confiterad Anyapotatis, chorizo och salsa verde.

Köp gärna till dessert
Be din servitör/servitris om dessertmeny

 

Torsdag

Förrätt - Rökt ankbröst
Prästostcréme, kålrabbi och sparris, smördegskrutonger och dillolja.

Huvudrätt - Aborre
Crabcake, ostronvelouté, marinerad morot och gulbeta och dillolja.

Köp gärna till dessert
Be din servitör/servitris om dessertmeny

 

Fredag

Förrätt - Nötcarpaccio
Bakad getost, buatomater och örter.

Huvudrätt - Pärlhöna
Broccoli, knippmorot, smörad kycklingbuljong och pommes Anna.

Köp gärna till dessert
Be din servitör/servitris om dessertmeny


Fredagar och lördagar från 28 april till 27 maj kommer vår ord. supé serveras i form av buffé.

 

Lördag

Förrätt - Lättbakad lax
Örtmajonnäs, gurka, färskpotatischips, dill och forellrom.

Huvudrätt - Lammrostbiff
Morotspuré, confiterad Anyapotatis, chorizo och salsa verde.

Köp gärna till dessert
Be din servitör/servitris om dessertmeny


Fredagar och lördagar från 28 april till 27 maj kommer vår ord. supé serveras i form av buffé.

 

Söndag

Förrätt - Nötcarpaccio
Bakad getost, buatomater och örter.

Huvudrätt - Pärlhöna
Broccoli, knippmorot, smörad kycklingbuljong och pommes Anna.

Köp gärna till dessert
Be din servitör/servitris om dessertmeny

 

Vegetarisk

Förrätt - Bakad getost
Kålrabbi och sparris, buatomater, smördegskrutonger och dillolja.

Huvudrätt - Vårveterisotto
Med puylinser, bakad knipplök, morot och salsa verde.

Köp gärna till dessert
Be din servitör/servitris om dessertmeny

 

Dessert

Mocca​ 95 kr 
Spaniens svar på den klassiska Brûléen smaksatt med citrus. Serveras med citrusconfit och kanderade nötter.

Rabarber 120 kr
Inkokt rabarber, italiensk maräng, rabarbersorbet,
vit chokladcréme och kaksmulor.

Caramell 120 kr
Caramellglass, salt kolasås, brownie
och jordgubbar.

Sorbet 55 kr 
1 skopa av dagens hemgjorda sorbet.

Utvalda ostar 129 kr
Vårt urval av halländska och svenska ostar, päron & ingefärsmarmelad, torkat rågbröd samt honungsinlagda rostade valnötter.

En bit ost 55 kr 
En bit ost med tillbehör.

Chokladtryfflar 19 kr/st 
Tryfflar från Suseå choklad i Falkenberg.

 

Väl valda viner

Vi hjälper vi dig gärna att göra kvällens dryckesval till en succé. Vårprisbelönade sommelier Emelie Carlsson har noggrant komponerat vår vinmeny, och du kan alltid få hjälp att hitta rätt bland hennes favoriter.

 

Är du allergisk och vill veta mer om matens innehåll? Fråga oss!