Supémeny

Vår supémeny har vi valt med största kärlek och med inspiration från säsongens smaker och råvaror. Supén serveras alla dagar mellan kl. 18-22. Är du sugen på något annat som en räksmörgås eller Moules Frites är du välkommen att boka bord i vår Bistro.

 

FÖRRÄTT

LÄTTBAKAD LAX 135 KR
Serveras med örtmajonnäs, gurka, färskpotatischips, dill och forellrom.

GAZPACHO 120 KR
Kall tomatsoppa med syrad grädde och vitlöksgratinerat bröd.

CARPACCIO 135 KR
Svensk ryggbiff med solrospesto, buatomater, parmesan och smördegskrutonger.

MAKRILL 140 KR
Varmrökt makrill med gemsallad, lökvinägrett och citroncréme.

 

HUVUDRÄTT

Till alla huvudrätter serveras ett buffébord med
varma tillbehör, sallader och såser.

LAMMROSTBIFF 199 KR
Serveras med rödvinssky.

RYGGBIFF 265 KR
Serveras med rödvinssky.

BAKAD FLÄSKSIDA OCH KORV 220 KR
Från Lillegården, med senapscréme.

SVENSK MAJSKYCKLING 210 KR
Serveras med rödvinssky.

REGNBÅGE 199 KR
Med grillad citron.

MARINERAD HALLOUMI 195 KR
Serveras med aioli. Vegetarisk.

 

DESSERT

CRÉME BRÛLÉE 95 KR
Klassisk Créme brûlée.

RABARBER 129 KR
Inkokt rabarber, italiensk maräng, rabarbersorbet, vit chokladcréme och kaksmulor.

BASILIKA 119 KR
Basilikaglass, med färska jordgubbar och maränger.

UTVALDA OSTAR 139 KR
Vårt urval av halländska ostar med tomatmarmelad och hembakat fröknäcke

EN BIT OST 59 KR
En bit ost med tillbehör.

CHOKLADTRYFFLAR 19 KR/ST
Tryfflar från Suseå Choklad i Falkenberg.

 

Väl valda viner

Vi hjälper vi dig gärna att göra kvällens dryckesval till en succé. Vår prisbelönade sommelier Emelie Carlsson har noggrant komponerat vår vinmeny, och du kan alltid få hjälp att hitta rätt bland hennes favoriter.

Är du allergisk och vill veta mer om matens innehåll? Fråga oss!