Restaurang i Varberg

Maten här har alltid varit av stor betydelse för helheten. Att njuta av gemensamma middagar och att lämna med en lite större portion livsglädje i kroppen är någonting vi önskar alla våra besökare. Vi hoppas att vår medvetna gastronomi inspirerar till en härlig livsstil där välsmakande mat i gott sällskap är ett fint inslag. 

Middag bredvid havet

I Varbergs Kusthotells restaurang är stämningen uppsluppen och hemtrevlig. Vi serverar alltid lokala och rena råvaror som våra gäster kan njuta av till den storslagna havsutsikten utanför. Naturligtvis är vi aktsamma om moder jord, därför väljer vi livsmedel från hållbara miljöer och säkerställda leverantörer. Våra duktiga sommelierer kombinerar alltid rätterna med utsökta viner och drycker. Köket serverar frukost, lunch, bistromeny och supé till hela 270 gäster åt gången.

Strandpromenaden till hotellet

Vår restaurang ligger vackert beläget vid havets kant, bara 20 minuters promenad från Varbergs centrum. Promenera längs den härliga strandpromenaden och njut av av horisonten bortom Kattegatts vågor.

Vill du boka bord eller har frågor om menyn, kontakta oss på telefon 0340-62 98 06

Restaurangen är kontantfri
Här går det bra att betala med kort eller Swish. Vi har valt att vara kontantfria i restaurangen för att ge våra medarbetare en tryggare arbetsmiljö.