Restaurang i Varberg

Välkommen till en kulinarisk resa tillsammans med oss. Genom det svenska landskapets skiftande karaktär och med ett omsorgsfullt urval av råvaror som präglas av de fyra elementen. Från hav och kust, till inland och skog. Där vi tar tillvara det bästa som mark och vatten har att erbjuda.

 

Middag vid havet

Det är ärliga smaker och noga utvalda råvaror, ofta med hemvist på nära håll, föränderliga från årstid till årstid. Varje säsong har sina delikatesser. Vi flirtar lite extra med havet, fisk och skaldjur. Det är bara 52 steg dit. Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar regelbundet nya menyer. Inget besök är det andra likt, därför guidar vi dig personligen genom måltiden, presenterar smaker och ursprung.

Vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem.

Våra duktiga sommelierer kombinerar alltid rätterna med utsökta viner och drycker. Köket serverar frukost, lunch, bistromeny och supé till hela 270 gäster åt gången.

Strandpromenaden till hotellet

Vår restaurang ligger vackert beläget vid havets kant, bara 20 minuters promenad från Varbergs centrum. Promenera längs den härliga strandpromenaden och njut av av horisonten bortom Kattegatts vågor.

Vill du boka bord eller har frågor om menyn, kontakta oss på telefon 0340-62 98 06