PT small group

Anmäl dig till PT för små grupper på 4-6 personer. Perfekt för kompisgänget eller företaget som vill komma igång med träningen. 
Du kan såklart även anmäla dig individuellt till en av våra grupper. Vi startar utifrån efterfrågan. Utöver gruppträningen är du välkommen att nyttja vår träningsanläggning måndag-fredag. Dessutom får du tillgång till bastu och vår 32-gradiga havsvattenpool i anslutning till din träning. Välj mellan nedan 2 grupper. Anmälan till: lena.arnoldsson@comwell.se eller 0340-62 97 39

 

Kondition styrka

Tillsammans med din/er PT får du hjälp och inspiration till din träning. Fokus på regelbundenhet, kvalité och teknik. Du får egna utmaningar att ta med till nästa pass. Vi träffas 1 gång i veckan under 8 veckor. Vi jobbar med individuella mål och delmål som är anpassat till var och en. Träningen blir både roligare och mer motiverande tillsammans i den lilla gruppen.
 
Plats: Varbergs Kusthotell.
Pris: 3.150 kr
.

 

Vikt, Kost och Träning

Tillsammans med din/er PT lägger vi fokus på kost, vikt o träning. För dig som vill förändra dina levnadsvanor och ta ett helhetsgrepp om din hälsa. Vi lägger 
fokus på kostens och vardagsmotionens betydelse för vikt och träningsresultat. Du får också menyförslag för dina måltider, exempel på matlådor och träningprogram som du kan fortsätta med hemma. Helt enkelt en massa matnyttigt!
 
Plats: Varbergs Kusthotell.
Pris: 3.150 kr.