type-image

Totalt pris från 2248 SEKför 2 personer

Beställning

Varbergs KusthotellNils Kreugers väg 5S-432 24 VarbergDanmark
(+46) 340 629800

Ebbot & The Indigo Children

Den 21 april intar Ebbot och The Indigo Children scenen i Nöjeshallen! De får sällskap av inga mindre än Bonafide från Skåne och 2 lokala supportakter. Vi erbjuder en ståplatsbiljett, övernattning och avslutningsvis vakna upp till en lyxig frukostbuffé! 

Konserten startar 20.00 i Nöjeshallen. Tips är att checka in i tid så kan du ladda upp i bistron med något gott att äta och dricka från vår meny eller bara njuta av havet och vår rogivande miljö. Bokning sker via telefon 0340-629 800 eller mail bokning.varbergskusthotell@comwell.se. Begränsat antal biljetter. Först till kvarn!

Ebbot och hans band har de senaste åren gjort succé på scener och i TV-rutan både i ”Ebbots Ark” men även i program som ”Så mycket bättre”. Ebbot är också känd som den karismatiske frontmannen i gruppen The Soundtrack Of Our Lives och har en otrolig förmåga att fånga och trollbinda sin publik.

Bonafide betyder genuin och äkta, vilket detta band verkligen är. Man spelar rock precis som den ska vara och de ger både energi och glädje som smittar från scen till publiken. Bonafide har genom hårt arbete skaffat sig en position både inom Sverige och utanför landets gränser. Man har stått på massvis av festivalscener, stadsfester och klubbscener. Bonafide har även spelat ihop med band som Quireboys, Black Star Riders, Hard Core Superstar m.fl.

Bra att veta:
Avbokning senast 10 dagar före ankomst till en avbokningskostnad på 300:-/rum, därefter utgår full betalning.

 

Erbjudandet innehåller

  • 1 övernattning i Classic dubbelrum
  • 1 frukostbuffé
  • Tillgång till gym ute och inne
  • 1 ståplatsbiljett Ebbot & The Indigo Children + Bonafide

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer