type-image

Totalt pris från 3198 SEKför 2 personer

Beställning

Varbergs KusthotellNils Kreugers väg 5S-432 24 VarbergDanmark
(+46) 340 629800

Sabina Ddumba - FULLBOKAT

FULLBOKAT!

Sabina Ddumba kommer till Varberg och Majas den 12 juli och kommer garanterat bli en av sommarens höjdpunkter. Vi erbjuder en biljett, en varmrätt i bistron, övernattning och avslutningsvis vakna upp till en lyxig frukostbuffé! Pris 1599 kr/person.

På bara några år har Sabina Ddumba säkrat sin plats som en av Sveriges klarast lysande musikaliska stjärnor, och världen ligger alltjämt för hennes fötter. I höstas syntes hon i Så Mycket Bättre, i vår/sommar åker hon på Sverigeturné – sen väntar USA.

Bokning sker via telefon 0340-629 800 eller mail bokning.varbergskusthotell@comwell.se. Begränsat antal biljetter. Först till kvarn! Avbokning senast 10 dagar före ankomst till en avbokningskostnad på 300:-/rum, därefter utgår full betalning. Läs mer om konserten på www.majas.nu

Sabina Ddumba
Trots att Sabina Ddumbas katalog var relativt tom när hon 2016 utnämndes till Årets nykomling på såväl Grammisgalan som P3 Guld, kändes hon redan då självklar som artist. Låtar som (numera platinasäljande) Not Too Young och Effortless talade sitt tydliga språk – Sabinas karriär skulle bli spännande att följa. Det var aldrig som att se en stjärna tändas, utan snarare som att upptäcka något som alltid funnits där. Sabina Ddumba blev inte en
fantastisk artist – hon hade alltid varit en.
 
Den hyllade debuten Homeward Bound (2016) bekräftade den bilden, och kallades bland annat “årets klokaste album” av Jan Gradvall. Det är en skiva som ständigt växer och visar nya sidor – inte minst för Sabina Ddumba själv. – Genom att vara ute och spela låtarna live har jag kommit närmare skivan och mig själv. Jag gräver i deras historia och förstår mig själv genom dem. Jag fattar varför jag skrev dem.

Erbjudandet innehåller

  • 1 övernattning
  • 1 valfri varmrätt i vår bistro
  • 1 frukostbuffé
  • Tillgång till gym ute och inne
  • 1 biljett Sabina Ddumba 12 juli

Våra hotell

Läs mer om de olika hotellen

Varbergs KusthotellLäs mer