Kustsommar

Välkommen till en härlig Kustsommar. Med sommarstunder vid havet. Tid för värme och samtal. Tid för avkoppling, livemusik i solnedgången, svalkande havsbad, välgörande spabehandlingar och sovmorgnar. Vi längtar efter att ta emot dig och ge dig en trygg och säker vistelse. Hotellet är förberett med ett begränsat antal hotellrum och säkra platser i restaurang, spa och träningssalar för att din och våra medarbetares hälsa har högsta prioritet.

Välkommen hit för en minnesvärd och trygg sommar, 52 steg från havet. Läs mer om det ansvar vi tar med hänsyn till Covid-19.

Sommarpaket

Varbergs Kusthotell ligger vid havet. 52 steg för att vara exakt. Med en egen strand. Med havet som fond. Och vindarna som bästa vän. Havet är närvarande även inomhus. Här finns ett av världens få Thalasso-spa, härligt energigivande behandlingar med saltvatten. Våra sommarpaket är fyllda med minnesvärda och vackra sommarstunder.

Här är det enkelt att vara tillsammans hela familjen. Ni träna, leka och gå på spa tillsammans. Här bjuder sommarkvällarna på härliga dofter från grillen och skön livemusik i uterummet. Självklart finns barnmeny och ute väntar en spännande lekmiljö. 


Sommarmeny

Våra kockar har förberett sig för en riktigt god sommar. Smaker från havet kommer att dukas upp i en härlig västkustbuffé varje kväll, som gärna intas med vår egen kustlager. Barens svalkande rosésangria med lime och jordgubbar kan också rekommenderas. Vår bistromeny får sällskap av en ljuvlig sommarlunch och när solen och värmen visar sig tänder vi grillen och serverar grilltallrikar med spännande smaker. Menyn serveras vecka 26-32. Endast ett begränsat antal platser erbjuds i restaurangen.

 • Frukostbuffé 149 kr Alla dagar kl. 07.00-10.30
 • Dagens sommarlunch 149 kr Alla dagar kl. 12.00-16.00.
 • Bistromeny Alla dagar kl. 12.00-22.00.
 • Västkustbuffé 329 kr. Alla dagar kl. 18.00-22.00.
 • Grilltallrik 249 kr. Alla dagar med fint väder kl. 18.00-22.00.
 • Take away. Vi erbjuder goda sallader och baguetter för att ta med. 

Toner av sommaren

I sommar kan du njuta av skön livemusik i vårt öppna uterum. Här finns sköna platser för dig och dina vänner att äta och skåla, prata livet eller vädret och lyssna på musik i sommarnatten, i solnedgången och under månen. 

Onsdagar med Elusive Hearts
Onsdagskvällarna får vi sällskap av Varbergs skönaste band - Elusive Hearts - bestående av Bjarki Kjellson, Emma Hallin och Elin Hedberg. De blandar egna låtar med melodier ni alla känner igen. Deras röster lämnar ingen oberörd så förbered dig på stunder med gåshud och sköna ackord. Onsdagar vecka 27-31 kl. 19-21.

Lördagar med musikmagi
Varje lördag gästas vi av fantastiska artister som bjuder på magiska musikupplevelser som ni sent kommer att glömma. Lördagar vecka 27-31 kl. 19-21.

 • 4/7 Selma och Sixten
 • 11/7 Lily Arbor
 • 18/7 Angelina Aleo
 • 25/7 Land of Trees
 • 27/8 Lisa Pedersen

En aktiv sommar

I sommar kan du hyra cyklar för sköna turer i vår miljö, träna vid havet eller hyra surfbrädor (SUP) att paddla med. Det är ett avkopplande sätt att njuta av kustlivet, våra träningsvärdar visar gärna hur man kommer igång.  

 • Träningspass Hotellgäster kan köpa ett träningspass för 100 kr. Se träningsmenyn här
 • Hyr SUP Pris 100 kr/2 timmar för hotellgäster.
 • Hyr cykel Pris 100 kr/3 timmar för hotellgäster.

Sveriges enda Thalassospa

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra gäster ett besök på Sveriges enda Thalassospa där Kattegatts saltvatten och tångruskor bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. Under sommaren njuter du i vår spaträdgård, tränar dig svettig på våra pass och kopplar av i våra pooler. Barn är välkomna under utvalda tider. Kombinera med lite extra lyxiga spabehandlingar med tång, spirulina eller välgörande oljor. Vårt spa tar endast emot ett begränsat antal gäster fördelat på flera spatider.  Läs mer om vårt spa här.

 • Entré till Thalasso-spa och träning. Pris 450 kr/vuxen för boende gäster
 • Dagspa inklusive träningsmeny. Pris 650 kr/vuxen. Kan bokas tidigast dagen före ankomst. 
 • Familjespa 2 vuxna + 1-3 barn 0-11 år. Pris 1000 kr för boende gäster. 

Sommaren i Varberg 

Varberg är en spännande stad med allt på behändigt avstånd. En inspirerande och historisk plats med något för alla. Spana in och bli inspirerad till en sommar i Varberg. Läs mer här