Kustsommar

Välkommen till en härlig Kustsommar. Med sommarstunder vid havet. Tid för värme och gemenskap. Tid för avkoppling, livemusik i solnedgången, svalkande havsbad, välgörande spabehandlingar, sovmorgnar och långa hotellfrukos­tar. Vi längtar efter att ta emot dig och ge dig den tid du behöver. Välkommen hit för en dag eller två, eller en vecka. Läs om sommarens alla upplevelser, vecka för vecka här.


Sommarpaket

Varbergs Kusthotell ligger vid havet. 52 steg för att vara exakt. Med en egen strand. Med havet som fond. Och vindarna som bästa vän. Havet är närvarande även inomhus. Här finns ett av världens få Thalassospa, härligt energigivande behandlingar med saltvatten. Våra sommarpaket är fyllda med minnesvärda och vackra sommarstunder.

Här är det enkelt att vara tillsammans hela familjen. Ni träna, leka och gå på spa tillsammans. Här bjuder sommarkvällarna på härliga dofter från grillen och skön livemusik i uterummet. Självklart finns barnmeny och ute väntar en spännande lekmiljö. 


Sommarmeny

Våra kockar har förberett sig för en riktigt god sommar. Havets läckerheter kommer att dukas upp i en härlig skaldjursbuffé varje kväll, som gärna intas med vår egen kustlager. Barens svalkande rosésangria med lime och jordgubbar kan också rekommenderas. Beställ den från vår nya utebar! Vår bistromeny får sällskap av en ljuvlig sommarlunch och när solen sänker sig i havet tänder vi grillen och serverar grilltallrikar med spännande smaker. Menyn serveras vecka 26-32.

 • Frukostbuffé 149 kr Alla dagar kl. 07.00-10.30
 • Sommarlunch 199 kr Alla dagar kl. 12.00-16.00.
 • Bistromeny Alla dagar kl. 12.00-22.00.
 • Nyhet - Skaldjursbuffé 295 kr. Alla dagar kl. 18.00-22.00.
 • Nyhet - Grilltallrik 249 kr. Alla dagar kl. 18.00-22.00.

Toner av sommaren

I sommar kan du njuta av skön livemusik i vårt öppna uterum flera dagar i veckan. Här finns en ny utebar och många sköna platser för dig och dina vänner att äta och skåla, prata livet eller vädret och lyssna på musik i sommarnatten, i solnedgången och under månen. Se hela musikprogrammet här

Michael Abrahamsson med vänner

Lyssna på sommarens toner med Michael Abrahamsson i sällskap med vänner. Sommarklassiker framförs på personligt vis med havets brus i bakgrunden tills solen går ner. Torsdag-söndag v.27-32 kl. 16-18, 20-22.

Musikmagi med Elusive Hearts

Onsdagskvällarna får vi sällskap av Varbergs skönaste band - Elusive Hearts - bestående av Bjarki Kjellson, Emma Hallin och Elin Hedberg. De bjuder på en magisk musikupplevelse där gästartister bjuds in och levererar musikaliska stunder som ni sent kommer att glömma. Självklart är grillen tänd och barens drinkar står förberedda. Onsdagar vecka 27-32 kl. 19-20.30.

Solnedgångskonsert med Cecilia Vennersten - FULLBOKAD

Sommarens vackraste konsert framförs av Varbergs egen Cecilia Vennersten. Nu kommer hon till vårt uterum för en intim spelning. Med sin unika röst får solnedgången sitt eget soundtrack. Till konserten kan du boka grillmeny med fördrink rosésangria samt efterrätt för 299 kr/pers. Start grillmeny kl. 18.00. Boka på varbergskusthotell@comwell.seTisdag 23 juli kl. 20.00.


En aktiv sommar

I sommar kan du hyra cyklar för sköna turer i vår miljö, hänga med på träningpass vid havet eller hyra surfbrädor (SUP) att paddla med. Det är ett avkopplande sätt att njuta av kustlivet, våra sportvärdar visar gärna hur man kommer igång. 

 • Frukost och träning! Häng med på ett härligt crosstrainingpass ”Subbe runt”. En rolig och utmanande utomhusträning med lätt löpning och styrka i stationer med vår vackra natur som arena, avsluta med vår lyxiga frukostbuffé. Vi möts omklädda vid hotellreceptionen kl. 07.15. Omklädningsrum och dusch ingår ej, så ta gärna med handduk för ett avslutande dopp i havet, innan frukosten. Anmälan: varbergskusthotell@comwell.se. Ange ”Uteträning + datum” i ämnesraden, och uppge ditt mobilnummer i mejlet. Anmäl dig senast kl. 18.00 dagen före. Torsdagar vecka 26-32, kl. 07.15-07.55. Pris 200 kr. Medlemmar 99 kr. Ej boendegäster kan också vara med på träningen. 

 • Träningskort sommar! Träna i vårt fullutrustade inne- och utegym samt få tillgång till alla träningspass mån–fre kl. 06.00-21.00. Gäller v.26-32. Pris 495 kr. Köp träningskortet i vår reception.
   
 • Hyr SUP Pris 100 kr/2 timmar för boende gäster.
   
 • Hyr cykel Pris 100 kr/3 timmar för boende gäster.

Sveriges enda Thalassospa

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra gäster ett besök på Sveriges enda Thalassospa där Kattegatts saltvatten och tångruskor bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. Under sommaren njuter du i vår spaträdgård, tränar dig svettig på våra pass och kopplar av i våra pooler. Barn är välkomna under utvalda tider. Kombinera med lite extra lyxiga spabehandlingar med tång, spirulina eller välgörande oljor. Läs mer om vårt spa här.


Sommaren i Varberg 

Varberg är en spännande stad med allt på behändigt avstånd. En inspirerande och historisk plats med något för alla. Spana in och bli inspirerad till en sommar i Varberg. Läs mer här