Kustsommar

Sol, vind och vatten. Ljumma vindar som blåser i ditt ansikte, doften av salt och tång är nära. Det är på kusten det händer, 52 steg från havet närmare bestämt. Sommaren är som bäst när den är på kusten. Därför vill vi krama ut varenda droppe. Vi har förberett med ett fullspäckat program som sträcker sig över sommaren, vecka 26-32. Här finns något för både små som stora. Vad sägs om en konsert i solnedgången medan ett glas svalkande rosésangria släcker din törst? 

Hotellpaket

Checka in till tonerna av sommaren! Välkommen till havet och sommarens dofter. De salta. De nygrillade. De hudnära. De som dröjer sig kvar. 

 

Varva ner och ladda upp i vårt nya öppna uterum

Vårt nya öppna uterum är en intim och ombonad plats inbäddad i textilier, men öppen mot havet och med generösa sköna sittplatser. Här finns plats för dig och dina vänner att äta och skåla, prata livet eller vädret och lyssna på levande musik i sommarnatten, i solnedgången och under månen.

 

Sånger i solen med Anna Vild

Med solen i ryggen framför Anna Vild sina nya sånger i vårt trivsamma uterum. Poetiska texter på svenska från debutalbumet Svalors hemlighet. Med toner färgade i blått, med inslag av nordiska drillar och latinska rytmer. Sommaren till ära har Anna komponerat en ny sång bara för oss. Välkommen till en spelning som berör och öppnar hjärtan. ”Det är så här sommaren känns”. 

Varje torsdag och fredag kl. 16-18 och 20-22, v. 28-31.
Fredag och lördag v. 27 och torsdag v. 32. 
Husbandet med Anna Vild i spetsen spelar varje lördag kl. 16-18 och 20-22, v. 28-31.
Söndagsjam kl. 16-18, 20-22, v. 28-31.

 

Solnedgångskonsert med Jenny Almsenius

Hon har kallats en av Sveriges bästa unga vissångare, hon har gjort succé på visfestivalen i Västervik och hennes framträdanden har lovordats av kritiker. Nu kommer hon till vårt uterum för en intim spelning. Med sin röst, sitt munspel och sånger om längtan och drömmar får solnedgången sitt eget soundtrack. 

Till konserten kan du boka en för kvällen komponerad grillmeny med rosésangria till fördrink och avsluta med hembakad morotskaka. Pris 299 kr/person. Start kl. 18.00. Boka mat- och dryck till bokning.varbergskusthotell@comwell.se.

Tisdag den 24 juli. Kl. 20.00.

 

Grill- och musikmagi 

Varje onsdagskväll får vi sällskap av vår kock som serverar något alldeles speciellt från grillen. Han får musikaliskt sällskap från Down som bjuder på magisk underhållning. Här finns plats för dig och dina vänner att äta och skåla, att prata livet eller vädret och lyssna på levande musik i sommarnatten, i solnedgången och under månen. Dessa onsdagar serveras en grilltallrik för 199 kr.

Bevan Cuthbertson och kockteam varje onsdag kl. 19.00 v. 28-32. 

 

Mat och dryck

Våra kockar har förberett sig för en riktigt god sommar. De har komponerat en klassiker från västkusten som gärna serveras med vår egenkryddade snaps och kustlager. Barens svalkande rosésangria med lime och jordgubbar kan också rekommenderas. Vår bistromeny får dessutom sällskap av en härlig sommarlunch och när solen sänker sig i havet en grillbuffé som doftar ljuvligt.Sommarmenyn serveras v. 26-32. Öppet varje dag kl. 12-22. Se menyn här

 

Kustkids

Vi har stora planer inför sommaren för alla i familjen. Här kan ni träna, leka och gå på spa tillsammans. Här bjuder sommarkvällarna på härliga dofter från grillen och skön musik i vårt nya uterum. Här är det enkelt att vara tillsammans. Självklart finns barnmeny och ute väntar en ny lekmiljö. 

 

Grand finale - Kräftkalas 

Ta på din varmaste tröja och kom ner till kräftorna och de andra skaldjuren, de goda tillbehören och det bästa sällskapet. Vi avslutar sommaren med ett kräftkalas som ackompanjeras av vårt husband medan solen går ner i västerhavet, rödare än på länge. Den 10 augusti. Kl.18.00. Pris 499 kr/person. Anmälan till: bokning.varbergskusthotell@comwell.se.

 

En aktiv sommar

I sommar kan du hyra cyklar för sköna turer i vår miljö, vi har familjepass på träningsmenyn och lånar ut surfbrädor (SUP) att paddla med. Det är ett avkopplande sätt att njuta av kustlivet, våra sportvärdar visar gärna hur man kommer igång. 

Månadskort sommar - 450 kr. Läs mer här

Uteträning med frukost
På tisdagar och torsdagar vecka 26-32 kl. 07.15-07.55 har du chansen att hänga med på ett härligt crosstrainingpass ”Subbe runt”. En rolig och utmanande utomhusträning med lätt löpning och styrka i stationer med vår vackra natur som arena. Avsluta sedan med vår lyxiga frukostbuffé. Pris 200 kr.
Anmälan: bokning.varbergskusthotell@comwell.se. Ange "Uteträning + datum" i ämnesraden. Anmäl dig senast kl. 18.00 dagen före.

Läs mer om våra träningsmöjligheter här

 

Evenemang i Varberg

Är du intresserad av övriga evenemang och vad som händer i Varberg, klicka här och läs mer!

 

Kontakt

Vill du veta mer kontakta oss på 0340-629800 eller varbergskusthotell@comwell.se.