Kustsommar

Välkommen till en härlig Kustsommar. Med sommarstunder vid havet. Tid för värme och gemenskap. Tid för avkoppling, livemusik i solnedgången, svalkande havsbad, välgörande spabehandlingar, sovmorgnar och långa hotellfrukos­tar. Vi längtar efter att ta emot dig och ge dig den tid du behöver. Välkommen hit för en dag eller två, eller en vecka. 

Vi förbereder nu för ett sommarprogram under veckorna 26-32 med livemusik, svettiga träningspass och aktiviteter för både små som stora. Vill du veta mer kontakta oss på varbergskusthotell@comwell.se eller 0340-62 98 00.


Sommarpaket

Varbergs Kusthotell ligger vid havet. 52 steg för att vara exakt. Med en egen strand. Med havet som fond. Och vindarna som bästa vän. Havet är närvarande även inomhus. Här finns ett av världens få Thalassospa, härligt energigivande behandlingar med saltvatten. Våra sommarpaket är fyllda med minnesvärda och vackra sommarstunder för både stora som små. 


Smaker från havet

Våra kockar har förberett sig för en riktigt god sommar. Havets läckerheter kommer att dukas upp i en härlig skaldjursbuffé varje kväll, som gärna intas med vår egenkryddade snaps och kustlager. Barens svalkande rosésangria med lime och jordgubbar kan också rekommenderas. Vår bistromeny får sällskap av en ljuvlig sommarlunch och när solen sänker sig i havet tänder vi grillen och serverar grilltallrikar med spännande smaker.


Toner av sommaren

I sommar kan du njuta av skön livemusik i vårt öppna uterum flera dagar i veckan. Här finns det plats för dig och dina vänner att äta och skåla, prata livet eller vädret och lyssna på musik i sommarnatten, i solnedgången och under månen. Sommarens artister presenteras inom kort.


En aktiv sommar

I sommar kan du hyra cyklar för sköna turer i vår miljö, hänga med på träningpass vid havet eller hyra surfbrädor (SUP) att paddla med. Det är ett avkopplande sätt att njuta av kustlivet, våra sportvärdar visar gärna hur man kommer igång. Läs mer om träning


Sommaren i Varberg 

Varberg är en spännande stad med allt på behändigt avstånd. En inspirerande och historisk plats med något för alla. Spana in och bli inspirerad till en sommar i Varberg. Läs mer här