Upplev en saltstänkt jul

Njut av glöggdoft, klassiska och nya julsmaker och upplev en saltstänkt jul 52 steg från havet. Vi har samlat alla smaker som hör julen till i en fantastisk fyrarätters julsupé, som serveras varje dag från den 22 november. På torsdagar och fredagar bjuder vårt husband på skön stämning i bistron. Välkommen till oss med familjen, vännerna eller kollegorna.


Glöggmingel och julsupé

Kvällen startar med ett härligt glöggmingel i bistron. Därefter välkomnar vi er till bords och bjuder på en förrätt inspirerad av smaker från havet. De två huvudrätterna är komponerade av råvaror från hav, inland och skog. Som avslut står desserten uppdukad som ett böljande gottebord. 

  • Julsupén serveras alla dagar mellan den 22 november till 21 december, från kl 18.
  • På torsdagar och fredagar skapar Elusive Hearts en skön stämning i bistron. 
  • Pris: Fyrarätters julsupé 550 kr/person. Inkl. glöggmingel 650 kr/person. 
  • Boka på bokning.varbergskusthotell@comwell.se​ eller på telefon 0340-62 98 00. 

Konferens med julsupé

Kombinera er konferens med en uppskattad julsupé, glöggmingel och skön musik. Läs mer här


Elusive Hearts tonsätter julen

Under torsdagar och fredagar från 22 november kommer vårt husband Elusive Hearts bjuda på sköna toner i vår bistro. Trion, Emma, Bjarki och Elin skapar en fantastisk julatmosfär när de med sina stämmor blandar egna låtar med melodier ni alla känner igen. Deras röster lämnar ingen oberörd så förbered dig på gåshud och svängiga ackord när takten skruvas upp framåt kvällen.

*Den 29 november kommer duon Stolen Stout att stå för livemusiken. 


Julbrunch

Vår julbrunch serveras varje söndag från den 24 november till den 22 december kl. 12.00-15.00. Här finner du allt från smörgåstårta, sallader, pajer och goda desserter blandat med det bästa från julen. 

  • Pris 399 kr. Barn 69 kr (0-11 år)
  • Boka bord på 0340-62 98 00

Boendepaket i jul

Kom i julstämning vakna upp vid havet i jul. Checka in i ett av våra hotellrum och njut sedan i Thalassospa, fyllt med sinnliga upplevelser som vår varma havsvattenpool, kall- och varmpooler, upplevelseduschar och kallbadhus med basturitualer. Avsluta med vår fyrarätters julsupé. 


En julklapp att längta till

Överraska med ett presentkort laddat med inspiration, energi och kärlek! Ge bort en kärlekskryddad middag och somna med horisonten. En dag och en natt till din kära tillsammans med dig.