Njut av vår havsnära julsupé!

Ta med dig företaget och kollegorna och njut av glöggdoft, klassiska- och nya julsmaker och upplev vår saltstänkta julstämning bara 52 steg från havet. Vi har samlat alla smaker som hör julen till i en fantastisk fyrarätters julsupé som serveras från den 22 november till den 22 december. 


Glöggmingel och fyrarätters julsupé

Samla vännerna och kollegorna på ett härligt glöggmingel. Vi bjuder er på egenkryddad glögg, pepparkakor med ädelost, dadlar med bacon, chilirostade nötter och massa annat gott! 

Därefter välkomnar vi er till vår restaurang där julsupéns första rätt inspirerats av klassiska smaker från havet; egeninlagda sillar, kräftor, gravad lax och varmrökt torskrygg serverat med flera självklara tillbehör. Supén fortsätter med två huvudrätter komponerade av råvaror från hav, inland och skog. Som avslut dukas desserten upp som ett böljande gottebord, Ris à la Malta trängs med chokladpraliner och kakor i alla dess former och smaker.

Pris: Glöggmingel och fyrarätters julsupé, 450 kr/person exkl. moms.


Konferenspaket med glöggmingel och julsupé

Du kan också boka julsupén som en del av ert konferenspaket. Kombinera ert dagsmöte med en uppskattad julsupé som avslut på dagen. Paketet går att boka måndag till söndag 22 november till 22 december. ​I konferenspaket med julsupé ingår:

  • Konferenslokal
  • Förmiddagsfika
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagsfika
  • Glöggmingel och fyrarätters julsupé  

Pris: Konferenspaket med julsupé, 995 kr/person exkl. moms.


Ring oss för prisförfrågan eller för bokning: 0340-62 98 02 eller mejla till konferens.varbergskusthotell@comwell.se.