Julens smaker och toner

Ta med dig företaget och kollegorna och njut av glöggdoft, klassiska och nya julsmaker och upplev en saltstänkt julstämning bara 52 steg från havet. Vi har samlat alla smaker som hör julen till i en fantastisk trerätters julsupé som serveras den 27 nov - 20 dec, måndag-söndag från klockan 18.


Julsupé med fyra rätter

Starta kvällen med ett härligt glöggmingel i bistron. Därefter välkomnar vi er till bords och bjuder på en förrätt inspirerad av smaker från havet, följt av en huvudrätt komponerad av råvaror från hav, inland och skog. Som avslut står desserten uppdukad som ett böljande gottebord.

Pris 495 kr/person exkl. moms.


Elusive Hearts tonsätter julen

Under fyra tillfällen kommer vårt husband Elusive Hearts bjuda på sköna toner i vår bistro. Trion, Emma, Bjarki och Elin skapar en fantastisk julatmosfär när de med sina stämmor blandar egna låtar med melodier ni alla känner igen. Deras röster lämnar ingen oberörd så förbered dig på gåshud och svängiga ackord när takten skruvas upp framåt kvällen.

Datum med Elusive Hearts är: 3, 4, 10 och 11 december. 


Boka en julkonferens vid havet

Vi hjälper dig gärna att arrangera årets sista konferens, kombinerad med en julavslutning. Inled er konferens med en mötesdag i någon av våra moderna konferenslokaler. Vi ser till att fylla på era energidepåer med för- och eftermiddagsfika samt lunch. Ett utmärkt tillfälle för er att sammanfatta året och samtidigt avnjuta en gemensam julavslutning.

Konferenspaket med julsupé. 
I detta paket ingår: konferenslokal, förmiddagsfika, lunchbuffé, eftermiddagsfika, trerätters julsupé samt ev. logi.
Pris från 995 kr/person exkl. moms.

Konferenspaket med julsupé och logi
PRis från 2245 kr/person exkl. moms. (del i dubbelrum).


Kontakta oss för bokning eller förfrågan

Telefon 0340-62 98 02 eller mejla till konferens.varbergskusthotell@comwell.se.