Julens smaker i fyra rätter

Ta med dig företaget och kollegorna och njut av glöggdoft, klassiska och nya julsmaker och upplev en saltstänkt julstämning bara 52 steg från havet. Vi har samlat alla smaker som hör julen till i en fantastisk fyrarätters julsupé som serveras den 22 nov - 21 dec, måndag-söndag från klockan 18.


Starta kvällen med ett glöggmingel 

Julsupén går att inleda med ett härligt glöggmingel. Vi bjuder er på glögg, pepparkakor med halländsk ädelost, baconlindade dadlar, cheddarkräm på julknäcke och massa annat gott! 

PRIS 89 kr/person exkl. moms.


Julsupé med fyra rätter

Julsupéns förrätt bjuder på klassiska smaker från havet. De två huvudrätterna är komponerade av råvaror från hav, inland och skog. Som avslut står desserten uppdukad som ett böljande gottebord. 

Förrätt Havskräfta, sill, mandelpotatissallad, aquvavitsgravad lax, räkor med laxromskräm, terrine på rökt sidfläsk och blåmögelost samt vörtkrutonger.

Varmrätter Lammrostbiff serverad med rödkål, potatisbakelse och rosmarinssås.
Saffransbakad rödtunga serverad med fänkålssallad, ärtpuré och kryddpepparsås.

Dessertbord Ris ala malta, kanelpannacotta, pepparkakstryfflar, chokladpraliner, kanelmandlar, saffranskola, knäck, ischoklad och skumtomtar.

Vegetarisk Julsupé

Förrätt Karljohansvampsoppa med Cheddarost krutong.

Varmrätter Picklad pumpa serverad med kantarellkroketter, rödbetor och svampbuljong.
Grillad polenta med sparris, broccoli, portabello, blomkål och tomat-basilika sås.

Dessertbord Ris ala malta, kanelpannacotta, pepparkakstryfflar, chokladpraliner, kanelmandlar, saffranskola, knäck, ischoklad och skumtomtar.

PRIS 495 kr/person exkl. moms.


Elusive Hearts tonsätter julen

Under torsdagar och fredagar från 22 november kommer vårt husband Elusive Hearts bjuda på sköna toner i vår bistro. Trion, Emma, Bjarki och Elin skapar en fantastisk julatmosfär när de med sina stämmor blandar egna låtar med melodier ni alla känner igen. Deras röster lämnar ingen oberörd så förbered dig på gåshud och svängiga ackord när takten skruvas upp framåt kvällen.

*Den 29 november kommer duon Stolen Stout att stå för livemusiken. 


Boka en julkonferens vid havet

Vi hjälper dig gärna att arrangera årets sista konferens, kombinerad med en julavslutning. 

Inled er konferens med en mötesdag i någon av våra moderna konferenslokaler. Vi ser till att fylla på era energidepåer med för- och eftermiddagsfika samt lunch. Under eftermiddagen bjuder vi hela er konferensgrupp på ett kostnadsfritt glöggmingel innan den avslutande julsupén serveras i vår restaurang. 

Ett utmärkt tillfälle för er att sammanfatta året och samtidigt avnjuta en gemensam julavslutning.


Kontakta oss för pris eller förfrågan

Telefon 0340-62 98 02 eller mejla till konferens.varbergskusthotell@comwell.se.