Mataktiviteter

Vi erbjuder provningar av flera olika slag i vår härliga miljö. De är lättsamma och tar cirka 1 timme. Minsta antal är 8 personer. 

Ost- och charkprovning

Provningen innehåller en bricka med sex delikata ost- och charkprodukter både från lokala- och anrika europeiska producenter. Er guide under provningen är vår kock Richard Näslin som har en gedigen kunskap kring svensk chark. I cirka en timma testar och smakar vi på det goda tillsammans med bland annat marmelader och kex. 

Glasstillverkning och smakprovning

Med hjälp av vår glassmaskin får ni testa att tillverka och blanda er egen glass. Vår kock vägleder er under provningen och serverar olika smakprov med spännande och överraskande smakkombinationer. Vad sägs till exempel om valnötter- och honungsglass eller getost- och hallonglass? Aktiviteten är perfekt som en eftermiddagsfika, eller som en kombinerad aktivitet och efterrätt. Passar för grupper på 8-12 personer. 

Picknick i det fria

Vi packar en picknickkorg innehållande en förmiddags- eller eftermiddagsfika till er. Kaffe och te serveras i termos och i korgen finns alltid någon matigare fika tillsammans med något sött. I våra omgivningar finns gott om härliga ställen att slå sig ner för en picknick. Våra två favoritplatser är Carl Larsson hagen, med vacker utsikt över strandpromenaden och Varbergs fästning, eller den vackra lilla sandstranden nedanför hotellet.