Team-aktiviteter

Mästarnas Mästare

En utmanande och lekfull aktivitet som utmanar gruppen i samarbete och kommunikation. Vi förflyttar oss till olika stationer i vår fantastiska miljö i joggingtempo/promenadtempo och tävlar om mästartiteln i olika utmaningar. Allt från hinderbana till stentornsbygge längst ut vid havet. Självklart avslutas aktiviteten med en prisutdelning till det lag som vinner flest stationer och blir därmed Mästarnas Mästare! Tid: ca 75 min. Gruppstorlek: 10-20 personer.

GPS-äventyr

Ett GPS-äventyr som skapar kommunikation och bättre samarbetsförmåga. Lagen utrustas med varsin lättanvänd GPS-mottagare och nedskrivna koordinater. Med hjälp av dessa letar man ledtrådar och löser problem utefter en promenadsträcka i vår fantastiska omgivning, för att slutligen ledas fram till ett lösenord. En lagtävling med fokus på samarbete. Går utmärkt att kombinera med en avslutande utomhusmåltid. Tid: ca 75-90 min. Gruppstorlek: 10-40 personer.

Teamkampen

Rolig utomhusaktivitet med tävlingsmoment som passar alla. Här utmanas samarbetsförmågan såväl som den kommunikativa förmågan. Aktiviteten är både en fysisk och mental övning som svetsar samman gruppen. Bra sätt att lära känna varandra. Tid: ca 90-120 min. Gruppstorlek: 30-200 personer.

Kulingen

Utmana samarbets- och kommunikationsförmågan med hjälp av naturens krafter. Gruppen lotsas fram i olika övningar, som inte är mer krävande än att alla kan delta. En lekfull aktivitet för att svetsa samman gruppen och ett utmärkt sätt att lära känna sina kollegor bättre. Tid: ca 60-70 min. Gruppstorlek: 10-20 personer.

Fatbike-tur

Följ med oss på en guidad fatbike-tur längs med kusten. Cyklarnas breda hjul rullar lätt över både sand, vatten, snö, steniga partier och skogsstigar och tar er fram i terräng där det annars är svårt att cykla. En fatbike-tur erbjuder en unik cykelupplevelse och ger en möjlighet att upptäcka den sköna naturen på ett helt nytt sätt. Turen leds av en guide som hjälper er med inställningar, ger tips på teknik och guidar er genom en härlig och havsnära rutt. Turen passar de flesta, viss cykelvana krävs, men självklart kan vi anpassa rutten efter önskad svårighetsgrad. Aktiviteten arrangeras tillsammans med KiteKalle. 

Tid: 1-3 timmar. Gruppstorlek: 2-20 personer.

Lådbilsbygge

Varje lag konstruerar en lådbil med ett redan förberett material. Efter konstruktionen blir det racing. Aktiviteten sätter lekfullheten på prov. Vinnare utses både för vackraste bil och snabbaste lopp. Här handlar det om samarbete och tankeförmåga, och även tävlingsinstinkten får sig en liten prövning. Tid: ca 90 min. Gruppstorlek: 50-200 personer, 6-7 personer/bil.

Team SUP 

I samarbete med Crosswater kan vi erbjuda en av de roligaste teambildning aktiviteterna på marknaden. En aktivitet med obegränsade möjligheter där förmågan att samarbeta är avgörande. Lär er paddla tillsammans eller tävla mot varandra! Här krävs optimal samverkan och samordning av individuella förmågor för att lyckas ta er runt banan eller komma först i mål. Funktionsnedsättning är inget hinder. Varje bräda kan paddlas av 4-8 pers. på samma gång och vi anordnar allt från gemensamma turpaddlingar till stafetter för just er grupp. Se en film på Team Sup.

Wästkustens Mästare 

Wästkustens Mästare är ett koncept framtaget av NW Event, med inspiration från det populära TV-programmet Mästarnas Mästare med fokus på samarbete. Fysik, balans, strategi, styrka och reflexförmåga prövas. Alla i laget får chans att glänsa när lagen möts i de olika tävlingarna. Grenarna är varierande och passar alla sällskap och personligheter. Dessutom använder vi vår vackra utemiljö som arena. Gruppstorlek: 50-200 personer. Se en film på Wästkustens Mästare.

Tivoli 5-kamp

Denna 5-kamp har inspirerats av tivolikänslan med tävlingsanda och roliga stationer där gästerna själva bestämmer ordningen. En lättskött och kul aktivitet som passar bra vid mingel och After Works. Aktiviteten anordnas i samarbete med NW event. Gruppstorlek: minst 40 personer.