Konferenshotell vid havet

Våra hjärtan slår för mötet mellan människor och den goda upplevelsen. Hos oss kan du känna dig hemma och välkommen. Vi är ett konferenshotell i toppklass med en vacker utsikt över havet. I våra vackra miljöer finns 14 inspirerande konferenslokaler, 5 grupprum samt konferenshuset Villa Apelviken för grupper på upp till 220 personer. Vi erbjuder bland annat modern teknik, fri WiFi i alla våra lokaler och personlig planering av din konferens eller ditt möte.
 

Skicka oss en konferensförfrågan 


Vi designar ditt möte

Vår konferensservice ger er personlig rådgivning och planering i allt från vilken möteslokal som passar er, till vilken teknik och rekvisita som behövs, vad ni vill äta och hur ni vill bo. Vi lämnar även förslag på aktiviteter som passar er grupp. Tillsammans kan vi skapa möten utöver det vanliga.

Våra konferenspaket

Du kan också utgå ifrån våra fem färdiga konferenspaket. I dem ingår allting som behövs för ett lyckat möte, packat och klart så att det är lätt för dig att boka. 

Boka konferens med allt och lite till:

  • 14 konferenslokaler, 5 grupprum 
  • Villa Apelviken för grupper upp till 220 personer 
  • Kostnadsfri rådgivning kring planering och innehåll 
  • Frisk havsluft och strandpromenad 
  • Stort utbud av aktiviteter och spa 
  • Modernt gym öppet från tidig morgon till sen kväll. Även ute gym. 
  • Ett prisbelönat kök 
  • Antal rum: 157 
  • Utställningsyta i lokal: 152 m² + mer beroende på hur man disponerar ytorna i Villa Apelviken 
  • Maxkapacitet i största lokal: 220 personer

Kontakta oss

Är det något du undrar över, vill du göra en bokning eller få prisuppgifter? Välkommen att kontakta vår konferensservice oss på tel 0340-629802, eller konferens.varbergskusthotell@comwell.se.

Välkommen på visning 

Är du nyfiken på våra lokaler, mötesrum, spa eller restaurang? Då bjuder vi dig gärna hit dig på en visning och guidar dig runt i vårt fantastiska konferenshotell och vackra omgivningar. Tveka inte att höra av dig för en personlig visning på konferens@comwell.se.

Vi kan hantera bokningar för ditt evenemang 

När du ska boka en konferens eller utbildning på Varbergs Kusthotell erbjuder vi att stå för all administration av registreringar för evenemanget. Vi använder Conference Manager ™ till hela processen och systemet kan användas för både stora och små händelser.

Utvalda av Svenska Möten 

Att Varbergs Kusthotell är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Varbergs Kusthotell äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se 
 
Skicka oss en konferensförfrågan