Konferenshotell vid havet

Avkoppling och ansträngning går hand i hand, och arbete i en energifull atmosfär är sällan en dålig idé för att skapa gruppdynamik, sammanhållning och nya kraftfulla idéer. I våra vackra miljöer finns 14 inspirerande konferenslokaler, 5 grupprum samt konferenshuset Villa Apelviken för grupper på upp till 220 personer. Vi erbjuder bland annat modern teknik, fritt WiFi, goda möjligheter till avskildhet samt kostnadsfri rådgivning kring planering och innehåll. I konceptet utgår vi från tre inriktningar; klassisk, aktiv och spa. Ring för prisförfrågan eller för bokning: +46 340 62 98 02 eller maila till: konferens.varbergskusthotell@comwell.se.

Våra konferenspaket

Boka konferens med allt och lite till:

  • 14 konferenslokaler, 5 grupprum 
  • Villa Apelviken för grupper upp till 220 personer 
  • Kostnadsfri rådgivning kring planering och innehåll 
  • Frisk havsluft och strandpromenad 
  • Stort utbud av aktiviteter och spa 
  • modernt gym öppet från tidig morgon till sen kväll. Även ute gym. 
  • ett prisbelönat kök 
  • Antal rum: 157 
  • Utställningsyta i lokal: 152 m² + mer beroende på hur man disponerar ytorna i Villa Apelviken 
  • Maxkapacitet i största lokal: 220

Unika möten

Hos oss kan du konferera i unika mötesmiljöer. Välj att mötas i lokaler med magnifik utsikt över horisonten eller ta med dig mötet ut i naturen och sitt på klipporna kring Subbe Fyr. Ingenting är omöjligt och tillsammans med våra konferensdesigners kan vi skapa möten utöver det vanliga.

Vi kan också hantera bokningar för ditt evenemang 

När du ska boka en konferens eller utbildning på Varbergs Kusthotell erbjuder vi att stå för all administration av registreringar för evenemanget. Vi använder Conference Manager ™ till hela processen och systemet kan användas för både stora och små händelser.

Svenska Möten 

Svenska Möten är experter på möten och hjälper föreetag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
 
Att Varbergs Kusthotell är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Varbergs Kusthotell äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötensanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se 
 
Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.
Svenska Möten - utvalda konferensaläggningar