Konferenshotell vid havet

Våra hjärtan slår för mötet mellan människor och den goda upplevelsen. Hos oss kan du känna dig hemma och välkommen. Vi är ett konferenshotell i toppklass med en vacker utsikt över havet. I våra vackra miljöer finns 14 inspirerande konferenslokaler, 5 grupprum samt konferenshuset Villa Apelviken för grupper på upp till 220 personer. Vi erbjuder bland annat modern teknik, fri WiFi i alla våra lokaler och personlig planering av din konferens eller ditt möte.

Välkommen att kontakta vår konferensservice oss på tel 0340-629802, mejl konferens.varbergskusthotell@comwell.se.

Skicka konferensförfrågan 


 

Konferensmöjligheter:

  • 14 konferenslokaler, 5 grupprum. Flera med havsutsikt.
  • Villa Apelviken för grupper upp till 220 personer 
  • Kostnadsfri rådgivning kring planering och innehåll 
  • Frisk havsluft och strandpromenad 
  • Stort utbud av aktiviteter och spa 
  • Modernt inne- och utegym, träningspass. 
  • Restaurang 
  • 157 hotellrum

Bilder:


 

Vi designar ditt möte

Vår konferensservice ger er personlig rådgivning och planering i allt från vilken möteslokal som passar er, till vilken teknik och rekvisita som behövs, vad ni vill äta och hur ni vill bo. Vi lämnar även förslag på aktiviteter som passar er grupp. Tillsammans kan vi skapa möten utöver det vanliga. 

Vi kan också erbjuda att stå för all administration av registreringar om ni ska anordna ett event. Vi använder Conference Manager ™ till hela processen och systemet kan användas för både stora och små händelser.
 


Konferenspaket

Du kan också utgå ifrån våra färdiga konferenspaket. I dem ingår allting som behövs för ett lyckat möte, packat och klart så att det är lätt för dig att boka. 


Utvalda av Svenska Möten 

Att Varbergs Kusthotell är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Varbergs Kusthotell äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se 
 

 


Välkommen på visning

Är du nyfiken på att se våra lokaler, mötesrum, spa eller restaurang? Då bjuder vi dig gärna hit dig på en visning och guidar dig runt i vårt fantastiska konferenshotell och vackra omgivningar. Boka visning här.