Julsupé med fyra rätter

Vi har samlat alla smaker som hör julen till i en fantastisk fyrarätters julsupé. Njut av glöggdoft, klassiska och nya julsmaker och upplev en saltstänkt julstämning bara 52 steg från havet. ​Julsupén serveras den 22 november till 21 december, måndag-söndag från klockan 18.


Starta kvällen med ett glöggmingel 

Julsupén går att inleda med ett härligt glöggmingel. Vi bjuder er på egenkryddad glögg, pepparkakor med ädelost, dadlar med bacon, chilirostade nötter och massa annat gott! 


Julsupé med fyra rätter

Julsupéns förrätt bjuder på klassiska smaker från havet. De två huvudrätterna är komponerade av råvaror från hav, inland och skog. Som avslut står desserten uppdukad som ett böljande gottebord. 


Elusive Hearts tonsätter julen

Under torsdagar och fredagar från 22 november kommer vårt husband Elusive Hearts bjuda på sköna toner i vår bistro*. Trion, Emma, Bjarki och Elin skapar en fantastisk julatmosfär när de med sina stämmor blandar egna låtar med melodier ni alla känner igen. Deras röster lämnar ingen oberörd så förbered dig på gåshud och svängiga ackord när takten skruvas upp framåt kvällen.

* Den 29 november kommer duon Stolen Stout att stå för livemusiken.


Pris och boka 

  • Fyrarätters julsupé, 550 kr/person.
  • Glöggmingel och fyrarätters julsupé, 650 kr/person. 
  • Boka bord på bokning.varbergskusthotell@comwell.se​ eller på telefon 0340-62 98 00.