Njut av vår havsnära julsupé!

Välkommen och njut av glöggdoft, klassiska- och nya julsmaker och upplev vår saltstänkta julstämning bara 52 steg från havet. Vi har samlat alla smaker som hör julen till i en fantastisk fyrarätters julsupé som serveras från den 22 november till den 22 december. 


Glöggmingel och fyrarätters julsupé

Samla familj och vännerna på ett härligt glöggmingel. Vi bjuder er på egenkryddad glögg, pepparkakor med ädelost, dadlar med bacon, chilirostade nötter och massa annat gott! 

Därefter välkomnar vi er till vår restaurang där julsupéns första rätt inspirerats av klassiska smaker från havet; egeninlagda sillar, kräftor, gravad lax och varmrökt torskrygg serverat med flera självklara tillbehör. Supén fortsätter med två huvudrätter komponerade av råvaror från hav, inland och skog. Som avslut dukas desserten upp som ett böljande gottebord, Ris à la Malta trängs med chokladpraliner och kakor i alla dess former och smaker.

Pris: Fyrarätters julsupé 499 kr/person. Glöggmingel och fyrarätters julsupé, 599 kr/person. 

Boka på bokning.varbergskusthotell@comwell.se​ eller 0340-62 98 00.


Julbrunch

Varje söndag dukar vi upp en julinspirerad brunch som blir en mysig stund för hela familjen. Välkommen söndagar 25/11-30/12 kl. 12-15.

Pris: 399 kr/vuxen. Barn 69 kr (0-11 år). 

Boka på bokning.varbergskusthotell@comwell.se eller 0340-62 98 00.


Julpaket

Skippa all julstress och checka in hos oss under julhelgerna. Njut av en fantastisk fyrarätters julsupé, få energi i gymmet och vakna sedan upp till en uppskattad frukostbuffé. Kan inte bli en bättre uppladdning!

 


Ge bort den perfekta julklappen

Ett presentkort är en perfekt julklapp som innehåller upplevelser att spara och se fram emot. Ge bort en god middag, en hotellweekend eller en härlig spaupplevelse. Läs mer och köp presentkort här

Julklappserbjudande - spara upp till 20%
Ge bort en avkopplande spavistelse på Sveriges enda Thalassospa eller en julklapp med smakupplevelse. Välj mellan två erbjudanden som kan du köpa fram till den 24 december till fast pris för ankomst alla dagar under januari-april 2019.


Konferenspaket med glöggmingel och julsupé

Du kan också boka julsupén som en del av ert konferenspaket. Kombinera ert dagsmöte med en uppskattad julsupé som avslut på dagen. Paketet går att boka måndag till söndag 22 november till 22 december. ​I konferenspaket med julsupé ingår:

  • Konferenslokal
  • Förmiddagsfika
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagsfika
  • Glöggmingel och fyrarätters julsupé  

Pris: Konferenspaket med julsupé, 995 kr/person exkl. moms. 

Ring oss för prisförfrågan eller för bokning: 0340-62 98 02 eller mejla till konferens.varbergskusthotell@comwell.se.