Jobba hos oss!

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. Comwell, ett skandinaviskt företag som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling i Danmark och Sverige. I Sverige driver Comwell två hotell, Varbergs Kusthotell med ca 200 medarbetare och Aspenäs Herrgård med ca 30 medarbetare. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.

Kock

Nu söker vi en kock som vill servera fantastiska luncher till våra hotell- och konferensgäster samt personal. Här får du planera och skapa varmrätter som kött, fisk och vegetariskt till vår stora lunchbuffé, bistrons á la carte lunch samt luncher till personalmatsalen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från arbete i kök med hög standard. Du har goda kunskaper om köksekonomi och ett gott öga för planering. Du har lätt för att samarbeta i team där alla är lika viktiga.

Vi erbjuder:

  • Ett gott gäng med högt i tak och fulla av kunskap.
  • En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.
  • Fördelaktiga förmåner.

Tjänst: Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80%. Vardagar dagtid och helger samt kvällstid kan förekomma. Tillträde snarast.
Kontakt: Frågor besvaras av Richard Näslin 0721863370.
Ansökan: Maila din ansökan på Richard.Naslin@comwell.se. Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.

 

Frukostansvarig

Vi söker dig som vill ge våra gäster en bra start på dagen med minnesvärda frukostbufféer och ett glatt leende. Du ansvarar också över alla konferensfikor som är en betydande del av vår verksamhet och ger utrymme till kreativitet.

I arbetet som frukostansvarig delar du din tid mellan att arbeta i frukostköket med beredning av varm och kall mat, samt att duka upp och sköta om våra bufféer ute i matsalen och pyssla om dagens första gäster. Vår frukost och fikor skall följa säsong och hålla samma höga standard varje dag. I ditt arbete ingår också schema läggning och semesterplanering över frukostvärdinnorna.

Vem söker vi?
Du är en morgonpigg, social och positiv person som gillar att ta hand om våra gäster. Vi ser att du skall ha goda kunskaper om köksekonomi och kunna utveckla frukosten tillsammans med kökschef. Bakgrund som kallskänka och/eller servitör är meriterande.

Vi erbjuder:

  • Ett gott gäng med högt i tak och fulla av kunskap.
  • En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.
  • Fördelaktiga förmåner.

Tjänst: Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80%. Vardagar och helger. Tillträde snarast.
Kontakt: Frågor besvaras av Richard Näslin 0721863370.
Ansökan: Maila din ansökan på Richard.Naslin@comwell.se. Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.

 

Servitris/servitör - Sommar

Nu söker vi dig som vill jobba extra kvällar och helger samt under våra underbara sommarveckor. Du älskar service och att se till att våra gäster trivs på allra bästa sätt. Du ser dig som en viktig del i ett vinnande lag, där vi ständigt har gästen i fokus. Välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten bör vara över 23 år samt ha vana från branschen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och hotellets gäster. Tidigare erfarenhet av A la Carte servering är meriterande.

Tillträde: Urval sker löpandet /snarast
Tjänst: Extraarbete blandat dag och kväll samt sommar 2018. Lön enligt avtal. 

Vi erbjuder:

  • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
  • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
  • fördelaktiga förmåner.

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Richard.Naslin@comwell.se 
Urval sker löpande. Frågor besvaras via mail eller telefon 0340-62 98 05. 

 

Vaktmästare - Sommar

Vi söker vaktästmare under veckorna 25-32. Möjlighet till fastanställning finns då vi söker en vaktmästare, se ovan.

Vaktmästaren på Varbergs Kusthotell är en självgående mångsysslare som har koll på det mesta. Arbetet har sin grund i skötsel, underhåll och reparationer av lokaler, service och underhåll av Spaanläggning. Jobbet passar den som både är serviceinriktad och har sinne för praktisk problemlösning. Körkort är ett krav.

Kontakt: Frågor om tjänsten besvaras av Fastighetschef Anders Bengtsson på telefon 070-232 85 21 eller anders.bengtsson@comwell.se
Ansökan: Vi vill ha din ansökan senast 15/4 mailad till anders.bengtsson@comwell.se. Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.