Jobba hos oss!

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. Comwell, ett skandinaviskt företag som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling i Danmark och Sverige. I Sverige driver Comwell två hotell, Varbergs Kusthotell med ca 200 medarbetare och Aspenäs Herrgård med ca 30 medarbetare. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.

 
Se alla lediga jobb på Comwell här.
 

Kock

Nu söker vi en driven kock som tillsammans med oss vill utveckla nya smaker och upplevelser för gästen. Du har ett stort intresse för matlagning och van vid ett snabbt tempo. Vi jobbar både med buffé under lunchtid och ala carté på kvällstid. Du skall vara driven och målmedveten och alltid sätta gästen i första rum.

Vi erbjuder:

  • Ett gott gäng med högt i tak och fulla av kunskap.
  • En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.
  • Fördelaktiga förmåner.

Tjänst: Tjänsten är en fast anställning på 100%. Tjänsten är en varierad kvälls- och dagtjänst med både vardagar och helger. Tillträde snarast.

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Restaurant Manager Richard Näslin, 0340-62 98 06, richard.naslin@comwell.se​.  


Servitris/servitör - kvällar och helger

Nu söker vi dig som vill jobba extra på kvällar och helger. Du älskar service och att se till att våra gäster trivs på allra bästa sätt. Du ser dig som en viktig del i ett vinnande lag, där vi ständigt har gästen i fokus. Välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten bör vara över 23 år samt ha vana från branschen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och hotellets gäster. Tidigare erfarenhet av A la Carte servering är meriterande.

Vi erbjuder:

  • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
  • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
  • fördelaktiga förmåner.

Tjänst: Extraarbete helg och kväll. Lön enligt avtal. Tillträde snarast.

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Restaurant Manager Richard Näslin, 0340-62 98 06, richard.naslin@comwell.se


Vaktmästare

Vem söker vi?

Vaktmästaren på Varbergs Kusthotell är en självgående mångsysslare som har koll på det mesta. Arbetet har sin grund i skötsel, underhåll och reparationer av lokaler, service och underhåll av Spaanläggning. Jobbet passar dig som både är serviceinriktad och har sinne för praktisk problemlösning. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder: en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul. Fördelaktiga förmåner.

Tjänst: Heltid. Lön enligt ök. Tillträde snarast eller enl. överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Fastighetschef Anders Bengtsson på telefon 070-232 85 21 eller anders.bengtsson@comwell.se

Ansökan: Välkommen att mejla din ansökan till anders.bengtsson@comwell.se senast den 16/9. Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.