Jobba hos oss!

Varbergs Kusthotell ligger femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken. Många gäster kommer hit för läget, för att bo på hotell med horisonten och hämta energi i Sveriges enda Thalassospa. Andra för att skapa sammanhållning med sina kollegor. Vi är skapare av våra gästers upplevelse och vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem.

Varbergs Kusthotell ingår i den danska hotellkoncernen Comwell som är en av Danmarks starkaste varumärken inom konferens. Vi har hela 16 systerhotell i Danmark och ett i Sverige som är Aspenäs Herrgård i Lerum. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.


Sommarjobb 2020

Vi laddar nu för en Kustsommar med ett fullspäckat program och upplevelser att minnas för våra gäster. Vill du vara med oss och skapa minnen? Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul. Du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling samt fördelaktiga förmåner såsom spa och gym. Läs mer om sommarens tjänster nedan:
 

Restaurangpersonal

Vi söker dig som vill vara med skapa våra gästers upplevelser på hotellet och bidra till att de lämnar oss med en större portion livsglädje i kroppen. Du har erfarenhet av yrket och intresse för mat och dryck. Du bör vara noggrann, effektiv och initiativrik och vara över 18 år. Till sommaren söker vi följande personal till vår restaurang och köks verksamhet:

  • Servis/ Servitör
  • Bartender
  • Kock
  • Köksbiträde
  • Frukostbiträde

Arbetstid: Tjänsterna är varierade kvälls- och dagtjänster både vardagar och helger under sommaren 2020.

Ansökan och kontakt: Välkommen med din ansökan per e-post till Restaurangchef Johan Schullerqvist, 0706 31 92 20, johan.schullerqvist@comwell.se​.  

 


Se alla lediga jobb på Comwell Hotels här.