Jobba hos oss!

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. Comwell, ett skandinaviskt företag som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling i Danmark och Sverige. I Sverige driver Comwell två hotell, Varbergs Kusthotell med ca 250 medarbetare och Aspenäs Herrgård med ca 30 medarbetare. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.
 
Aspenäs Herrgård och Varbergs Kusthotell är en del av skandinaviska Comwell, som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling runtom
i Danmark samt i Sverige. Aspenäs Herrgård och Varbergs Kusthotell har omfattande konferensverksamhet och Varbergs Kusthotell har dessutom en stor och uppskattad spaverksamhet. 

 

Kockar

Vi söker flera kockar under sommaren, juni-augusti. Du har ett stort intresse för att laga mat och gillar att arbeta i högt tempo. Du ser dig som en viktig del i ett vinnande lag, där vi ständigt har gästen i fokus.

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten bör vara över 20 år. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och hotellets gäster. Relevant erfarenhet eller utbildning är ett krav. Erfarenhet av arbete i ett  Á la carte-kök är meriterande.

Arbetstid: timanställning/heltid
Lön: enl. ö.k.
Tillträde: juni/juli

Vi erbjuder:

  • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
  • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
  • fördelaktiga förmåner.
  • möjlighet till personalboende

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Richard.Naslin@comwell.se 
Urval sker löpande. Frågor besvaras via mail eller telefon 0340-62 98 05.  

 

Servitris/servitör

Vi söker en serveringspersonal under sommaren, juni-augusti. Du älskar service och att se till att våra gäster trivs på allra bästa sätt.Du ser dig som en viktig del i ett vinnande lag, där vi ständigt har gästen i fokus.

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten bör vara över 20 år. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och hotellets gäster. Tidigare erfarenhet av servering är meriterande.

Arbetstid: timanställning/visstidsanställning
Tillträde: Urval sker löpandet /snarast
Tjänst: ​75% tillsvidare (kväll- och helgtjänstgöring). Lön enligt avtal. 

Vi erbjuder:

  • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
  • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
  • fördelaktiga förmåner.
  • möjlighet till personalboende

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Richard.Naslin@comwell.se 
Urval sker löpande. Frågor besvaras via mail eller telefon 0340-62 98 05.  

 

 

Hotellstäd

Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av hotellstädning från ett eller fler hotell. Du är full av energi och har ett glödande driv. Du ser hår och fiber som ingen annan ser och du tar stort ansvar och stolthet i att förse gästen med den bästa service och det renaste rummet. Du måste kunna prata svenska eller engelska på en god nivå. Du kan arbeta i ett högt tempo och följa specifika städscheman för att säkerställa goda resultat. Du kan arbeta i team och är tillgänglig för helgarbete varannan helg. 

Vision Service letar efter en erfaren hotellstädare på vackra Varbergs Kusthotell. Arbeta minst 3-4 dagar i veckan med start kl. 6.00 eller 9.00. Vid start kl. 6.00 arbetar du med en kombination av städning i allmänna ytor och rumsstädning. Vid start kl. 9.00 är det mestadels rumsstädning. 

VS Facility (Städfirma på Varbergs Kusthotell)
Vision Service/VS Facility grundades 2010 i Danmark av Kasper Willemoes som fortfarande är ägare och verkställande direktör. Motivationen och drivkraften att starta Vision Service var att skapa ett annorlunda serviceföretag där en bra produkt uppnås genom modern personalpolitik och innovation utöver hårt arbete. Vision Service anställer idag över 300 hängivna medarbetare från fler än 30 olika nationaliteter.

Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Deltid (40-60%)
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser: 3

Ansökan:
Skicka din ansökan till hr@visionservice.se
Vi vill ha din ansökan senast 14 maj 2017 

 

Hudterapeut

Vi söker nu en hudterapeut till ett semestervikariat under sommaren (v26-32).
Som hudterapeut arbetar du på vårt Thalassospa med hudvårdsbehandlingar, bodyscrub, spamassage, manikyr, lackning och Make up. Du ingår i ett team med massörer/spaterapeuter, hudterapeuter, fotvårdsterapeuter och Instruktörer.Vi utbildar dig i vårt behandlingsutbud och ger dig möjligheter till ett varierande arbete i en härlig spamiljö.


Profil: Du uppskattar både att ingå i ett team och att arbeta självständigt. Vi arbetar mycket med vårt värdskap mot gäster och personal så du ska tycka om att ta hand om människor och vara service inriktad.

För tjänsten krävs att du är utbildad hudterapeut.
Produktmärket vi jobbar med idag är Phytomer.

Kontakt: 
Frågor om tjänsten besvaras av spachef Christina Hägerhäll
på telefon 070-6600277 eller christina.hagerhall@comwell.se

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post senast 15 maj till: christina.hagerhall@comwell.se
Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.