Jobba hos oss!

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. Comwell, ett skandinaviskt företag som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling i Danmark och Sverige. I Sverige driver Comwell två hotell, Varbergs Kusthotell med ca 200 medarbetare och Aspenäs Herrgård med ca 30 medarbetare. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.
 

Kock

Nu söker vi en kock för vikariat på 50% mestadels kvällstid med goda möjligheter till extra pass.

Vem söker vi?
En glad och positiv person som vill bidra till vår utveckling. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet inom restaurang och Ala carte matlagning. Vi har höga ambitioner och siktar alltid på att blir bättre på det vi gör.

Arbetstid: 50% 
Lön: enl. ök 
Tillträde: omgående

Vi erbjuder:

  • Ett gott gäng med högt i tak & fulla av kunskap.
  • En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.
  • Fördelaktiga förmåner.

Kontakt: Frågor om tjänsten besvaras av Restaurangchef Richard Näslin på telefon 0721-863370 eller richard.naslin@comwell.se
Ansökan: Skickas till richard.naslin@comwell.se. Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.
 

Servitris/servitör

Nu söker vi dig som vill jobba extra kvällar och helger samt under våra underbara sommarveckor. Du älskar service och att se till att våra gäster trivs på allra bästa sätt. Du ser dig som en viktig del i ett vinnande lag, där vi ständigt har gästen i fokus. Välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten bör vara över 23 år samt ha vana från branschen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och hotellets gäster. Tidigare erfarenhet av A la Carte servering är meriterande.

Tillträde: Urval sker löpandet /snarast
Tjänst: Extraarbete blandat dag och kväll samt sommar 2018. Lön enligt avtal. 

Vi erbjuder:

  • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
  • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
  • fördelaktiga förmåner.

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Richard.Naslin@comwell.se 
Urval sker löpande. Frågor besvaras via mail eller telefon 0340-62 98 05. 

 

Vaktmästare

Vaktmästaren på Varbergs Kusthotell är en självgående mångsysslare som har koll på det mesta. Arbetet har sin grund i skötsel, underhåll och reparationer av lokaler, service och underhåll av Spaanläggning. Jobbet passar den som både är serviceinriktad och har sinne för praktisk problemlösning. Körkort är ett krav

Vi erbjuder:
• En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.
• Fördelaktiga förmåner.

Arbetstid: Heltid
Lön: enl. ök
Tillträde: 1/8 2018
Kontakt: Frågor om tjänsten besvaras av Fastighetschef Anders Bengtsson på telefon 070-232 85 21 eller anders.bengtsson@comwell.se
Ansökan: Vi vill ha din ansökan senast 15/4 mailad till anders.bengtsson@comwell.se. Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.
 

Vaktmästare - Sommar

Vi söker vaktästmare under veckorna 25-32. Möjlighet till fastanställning finns då vi söker en vaktmästare, se ovan.

Vaktmästaren på Varbergs Kusthotell är en självgående mångsysslare som har koll på det mesta. Arbetet har sin grund i skötsel, underhåll och reparationer av lokaler, service och underhåll av Spaanläggning. Jobbet passar den som både är serviceinriktad och har sinne för praktisk problemlösning. Körkort är ett krav.

Kontakt: Frågor om tjänsten besvaras av Fastighetschef Anders Bengtsson på telefon 070-232 85 21 eller anders.bengtsson@comwell.se
Ansökan: Vi vill ha din ansökan senast 15/4 mailad till anders.bengtsson@comwell.se. Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.