Jobba hos oss!

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. Comwell, ett skandinaviskt företag som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling i Danmark och Sverige. I Sverige driver Comwell två hotell, Varbergs Kusthotell med ca 250 medarbetare och Aspenäs Herrgård med ca 30 medarbetare. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.
 
Aspenäs Herrgård och Varbergs Kusthotell är en del av skandinaviska Comwell, som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling runtom
i Danmark samt i Sverige. Aspenäs Herrgård och Varbergs Kusthotell har omfattande konferensverksamhet och Varbergs Kusthotell har dessutom en stor och uppskattad spaverksamhet. 

 

Vi utökar och söker hovmästere

Vem söker vi? 
Du älskar att möta nya människor och är en pigg, glad och effektiv person som har nära till skratt. Du ser andras behov och vet hur man skapar trivsel. Rollen kräver ett praktiskt handlag och en blick för det lilla extra! Det är viktigt att du håller dig välinformerad, klarar av det oförberedda och ser utmaningen i att lösa olika slags uppgifter. Du är en viktig nyckelspelare för att välkomna på allra bästa sätt. Vår målsättning är att alltid överträffa våra gästers förväntningar.

Vi erbjuder:

  • En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.
  • Fördelaktiga förmåner.

Arbetstid: 100%
Lön: enl. ö.k.
Tillträde: omgående

Kontakt: Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Richard Näslin
på telefon 0340-62 98 05 eller Richard.Naslin@comwell.se 

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Richard.Naslin@comwell.se 
Urval sker löpande. Frågor besvaras via mail eller telefon 0340-62 98 05.  

 

Kockar

Vi söker flera kockar under sommaren, juni-augusti. Du har ett stort intresse för att laga mat och gillar att arbeta i högt tempo. Du ser dig som en viktig del i ett vinnande lag, där vi ständigt har gästen i fokus.

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten bör vara över 20 år. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och hotellets gäster. Relevant erfarenhet eller utbildning är ett krav. Erfarenhet av arbete i ett  Á la carte-kök är meriterande.

Arbetstid: timanställning/heltid
Lön: enl. ö.k.
Tillträde: juni/juli

Vi erbjuder:

  • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
  • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
  • fördelaktiga förmåner.
  • möjlighet till personalboende

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Richard.Naslin@comwell.se 
Urval sker löpande. Frågor besvaras via mail eller telefon 0340-62 98 05.  

 

Servitris/servitör

Vi söker en serveringspersonal under sommaren, juni-augusti. Du älskar service och att se till att våra gäster trivs på allra bästa sätt.Du ser dig som en viktig del i ett vinnande lag, där vi ständigt har gästen i fokus.

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten bör vara över 20 år. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och hotellets gäster. Tidigare erfarenhet av servering är meriterande.

Arbetstid: timanställning/visstidsanställning
Tillträde: Urval sker löpandet /snarast
Tjänst: ​75% tillsvidare (kväll- och helgtjänstgöring). Lön enligt avtal. 

Vi erbjuder:

  • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
  • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
  • fördelaktiga förmåner.
  • möjlighet till personalboende

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Richard.Naslin@comwell.se 
Urval sker löpande. Frågor besvaras via mail eller telefon 0340-62 98 05.  

 

 

Kurortskliniken söker

Leg fysioterapeut/leg sjukgymnast

Vi bedriver god vård i välfungerande team där vår huvudsakliga arbetsuppgift är poliklinisk fysioterapi.  Där arbetet i huvuds består i att utföra bedömningar och behandling av rörelse- och värkrelaterade besvär.  Arbetet ställer höga krav på både självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll. Vi samarbetar med 4 privata vårdgivare i Varberg. Är nu i behov av att utöka vår grundbemanning.

VEM SÖKER VI:
Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med polikliniskt patient arbete. Som person är du ansvarstagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och självständigt kunna planera och organisera arbetet där patientens behov står i fokus. Du bör också ha en god förmåga att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Meriterande är påbyggnads utbildningar som kan vara akupunktur utbildning, OMI/OMT/MDT, arbetat med reumatologi, psykosomatik, m.m.

VI ERBJUDER:

·         En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.

·         fördelaktiga förmåner.

 

ARBETSTID: 100% tillsvidare anställning.

LÖN: enl. ök
TILLTRÄDE: snarast

KONTAKT:
Frågor om tjänsten besvaras av leg fysioterapeut/rehabchef Linda Hinrichs på telefon 076-3222528 eller linda.hinrichs@kurortskliniken.se

ANSÖKAN:
Vi vill ha din ansökan senast 18/6 -17  mailad till linda.hinrichs@kurortskliniken.se
Rekryteringsarbete pågår fortlöpande under ansökningstiden.