Jobba hos oss!

 

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. Comwell, ett skandinaviskt företag som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling i Danmark och Sverige. I Sverige driver Comwell två hotell, Varbergs Kusthotell med ca 200 medarbetare och Aspenäs Herrgård med ca 30 medarbetare. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.
 
Se alla lediga jobb på Comwell här.
 

Servitris/servitör - Sommar

Nu söker vi dig som vill jobba extra kvällar och helger samt under våra underbara sommarveckor. Du älskar service och att se till att våra gäster trivs på allra bästa sätt. Du ser dig som en viktig del i ett vinnande lag, där vi ständigt har gästen i fokus. Välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Du som söker tjänsten bör vara över 23 år samt ha vana från branschen. Du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har ett trevligt bemötande mot både kollegor och hotellets gäster. Tidigare erfarenhet av A la Carte servering är meriterande.

Vi erbjuder:

  • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
  • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
  • fördelaktiga förmåner.

Tjänst: Extraarbete blandat dag och kväll samt sommar 2018. Lön enligt avtal. Tillträde snarast.

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Linda Nilsson, 0340-62 97 28, linda.nilsson@comwell.se 

 

Bartender

Nu söker vi en bartender med brinnande intresse för att göra det lilla extra för gästen. Vi ser gärna att du har ett stort drinkintresse och kunskap. Du kommer vara med att utveckla vår drinkmeny efter säsong och kväll. Har du dessutom kunskap om vin, öl eller något annat specialområde är det ett plus. Du skall även kunna servera vid behov.

Vi erbjuder:

  • Ett gott gäng med högt i tak och fulla av kunskap.
  • En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.
  • Fördelaktiga förmåner.

Tjänst: Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80%. Tjänsten är förlagd på kvällar vardagar och helger. Tillträde snarast.

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Linda Nilsson, 0340-62 97 28, linda.nilsson@comwell.se​ . 

 

Kock

Nu söker vi en driven kock som tillsammans med oss vill utveckla och nya smaker och upplevelser för gästen. Du har ett stort intresse för matlagning och van vid ett snabbt tempo. Vi jobbar både med buffé under lunchtid och ala carté på kvällstid. Du skall vara driven och målmedveten och alltid sätta gästen i första rum.

Vi erbjuder:

  • Ett gott gäng med högt i tak och fulla av kunskap.
  • En fantastisk arbetsmiljö där vi tar hand om varandra och har kul.
  • Fördelaktiga förmåner.

Tjänst: Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80%. Tjänsten är en varierad kvälls och dag tjänst med både vardagar och helger. Tillträde snarast.

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till Linda Nilsson, 0340-62 97 28, linda.nilsson@comwell.se​