Se och göra

Alla kopplar av på olika sätt och därför erbjuder vi en mängd alternativ för våra besökare. Vissa hämtar näring till tonerna av havets rullande vågor, andra väljer en lång lunch och en tredje älskar att njuta av varma bad och skön massage. Här gör man lite som man vill. Här kan ni läsa om de aktiviteter som vi ordnar här på plats! Välkommen att uppleva Varbergs Kusthotell! 
 
Under sommaren, så händer det massor! Nedan program gäller vecka 26-32.
 

After beach torsdag-lördag kl. 16.00-18.00

Slå dig ner på terassen utanför Bistron. Ta något svalkande att dricka, något gott att äta och njut av livemusik, ackompanjerad av en underbar utsikt över Kattegatts blå horisont medans solen värmer din saltstänkta hy. After beach torsdag-lördag (v. 26 fre.-lör.) kl. 16.00-18.00. Perfekt avslutning efter en dag på stranden!

 

Kustkids måndag-torsdag kl. 16.30-18.00

Lek, busa och träffa nya kompisar med Kustkids. Mån.-tors. kl. 16.30-18.00 har vi aktiviteter för alla barn mellan 7–11 år. 
​Hinderbana, film, bygga drake, bordtennis och massa annat skoj. Anmälningslista finns i spaloungen.

 

Träningspass

Varje dag har vi flera olika pass uppbyggda för att passa alla, både nybörjare som erfaren. Träningsmenyn ingår om du har köpt tillgång till Thalassospa men kan också köpas för 100 kr/pass. Träningsmenyn hittar du i spaloungen, där du även bokar dig till passen.

 

Sportservice

Vill du ha tips om den perfekta promenad-, cykel- eller löprundan? Våra sportvärdar hjälper dig gärna. De finns på plats varje dag i receptionen kl. 09.00–09.30 och 15.15-15.45 med träningstips och råd om hur du nyttjar vårt utbud på bästa sätt. Här kan du dessutom hyra/låna SUP-brädor, cyklar, utespel, (kubb, krocket, boule) och strandleksaker. 

 

Spring i benen

Det är kul att röra på sig. Och ännu roligare är det att hitta rörelseglädjen tillsammans. Varje dag, vid minst ett pass ur vår träningsmeny, välkomnar vi hela familjen att delta och träna ihop. Träningsmenyn ingår om du har köpt tillgång till Thalassospa men kan också köpas för 100 kr/pass. Träningsmenyn hittar du i spaloungen, där du även bokar dig till passen.

 

Kul på hjul - upplev Varberg

Hyr en av våra cyklar och utforska vår underbara natur som omgärdar hotellet. Ta en tur in till Varbergs myllrande sommarliv, cykla till Apelviken eller besök Läjets pittoreska fiskehamn.

 

Njut på vatten

Vill du inte sätta dig på cykeln kan du istället utforska omgivningarna från vattnet. Kl. 8-11 och kl. 14-17 varje dag hyr våra vänner på Crosswater ut SUP-brädor nere på stranden. En fantastisk upplevelse!

 

Afrodans i sanden

På måndagar kl. 17.00-17.40 bjuder vi alla gäster, men också allmänheten, på en dansexplotion på stranden. Kom med ditt gladaste humör och sväng om till ett träningspass utöver det vanliga.

 

Bordtennis i solen

Utmana någon i bordtennis på vårt bord, skönt placerat i solen framför hotellet. Varför inte bjuda in några ni inte känner till lite rundpingis?

 

Strandtåget

Varje dag åker strandtåget mellan hamnplanen i Varberg till Apelvikens Camping med start varje hel timme från Varberg och varje halv timme från Apelviken. Vecka 26-27 kl. 12.00-18.00 och vecka 28-31 kl. 10.00-21.00.

 

Bistro med utsikt

I vår gemytliga bistro njuter du av god mat och dryck med Kattegatts glittrande vatten utanför fönstret. Här serveras varje dag, kl. 12–22, klassiska rätter såsom Moules frites, Räkyacht och Bistrons burgare m.m. I Bistron serveras också drinkar, lättare tilltugg och snacks.

 

Restaurang

Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar regelbundet nya menyer. Inget besök är det andra likt, därför guidar vi dig personligen genom måltiden, presenterar smaker och ursprung. Vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem.

 

Sommarprogram - gäller v.26-32

Här kan du se vad som händer på hotellet - dag för dag. Klicka på bilden för att öppna en pdf som du kan skriva ut där hemma.

 

Evenemang i Varberg

Är du intresserad av övriga evenemang och vad som händer i Varberg, klicka här och läs mer!

 

Yoga Varberg

Den 30 juni - 2 juli är det för nionde året i rad dags för YogaVarberg att inta hotellet. En helg fylld med yogainspiration och gemenskap. Missa inte chansen att möta gästlärare från när och fjärran i vår underbara miljö. Nybörjare eller erfaren? Alla är lika välkomna. Vi har även satt ihop ett specialerbjudande för alla deltagare med övernattning, middags- och frukostbuffé.
Läs mer på www.yogavarberg.se

 

After Work fredag 29 september

Sista fredagen varje månad (men paus under sommaren) bjuder vi in till After Work med skön musik, häng vid brasan och för de som vill erbjuds en vinupplevelse med utvalda delikatesser. Så ta med vännerna och avsluta veckan på bästa sätt! 
Fredag 29 september kl. 16.00-19.00.