Se och göra

Alla kopplar av på olika sätt och därför erbjuder vi en mängd alternativ för våra besökare. Vissa hämtar näring till tonerna av havets rullande vågor, andra väljer en lång lunch och en tredje älskar att njuta av varma bad och skön massage. Här gör man lite som man vill. Här kan ni läsa om de aktiviteter som vi ordnar här på plats! Välkommen att uppleva Varbergs Kusthotell! 
 

Vernissage på Mors dag 27 maj

Välkommen på vernissage söndagen den 27 maj kl. 11-16. Vi bjuder på konst och bubblande dryck. Kombinera vår populära söndagsbrunch med att sedan uppleva Karolinas fantastiska målningar och även denna dag få träffa Karolina själv på plats. Konstutställningen pågår till den 2 juli. Varmt välkommen!

 

Yoga Varberg - Vyana Summer Festival 29/6-1/7 

Den här sommaren är det 10-årsjubileum för Varbergs yogafestival, en helg fylld med yogainspiration och gemenskap. Vad sägs om sexton gästlärare och inte mindre än 29 olika pass att välja på. Vyana Summer Festival går av stapeln här hos oss på Varbergs Kusthotell ett stenkast från Varbergs finaste badstrand. Nybörjare eller erfaren? Alla är lika välkomna! Arrangörer är Yoga Varberg, läs mer och boka på www.yogavarberg.se.

 

Kul på hjul - upplev Varberg

Hyr en av våra cyklar och utforska vår underbara natur som omgärdar hotellet. Ta en tur in till Varbergs fästning, cykla till Apelviken eller besök Läjets pittoreska fiskehamn.

 

Bistro med utsikt

I vår gemytliga bistro njuter du av god mat och dryck med Kattegatts glittrande vatten utanför fönstret. Här serveras varje dag, kl. 12–22, klassiska rätter såsom Musslor, Räksmörgås, sallad etc. I Bistron serveras också drinkar, lättare tilltugg och snacks.

 

Restaurang

Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar regelbundet nya menyer. Inget besök är det andra likt, därför guidar vi dig personligen genom måltiden, presenterar smaker och ursprung. Vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem.
 

Evenemang i Varberg

Är du intresserad av övriga evenemang och vad som händer i Varberg, klicka här och läs mer!