Se och göra

Alla kopplar av på olika sätt och därför erbjuder vi en mängd alternativ för våra besökare. Vissa hämtar näring till tonerna av havets rullande vågor, andra väljer en lång lunch och en tredje älskar att njuta av varma bad och skön massage. Här gör man lite som man vill. Här kan ni läsa om de aktiviteter som vi ordnar här på plats! Välkommen att uppleva Varbergs Kusthotell! 
 

Konstutställning 

Uppleva Karolina Palmérs fantastiska målningar tom den 2 juli. Läs mer om Konstutställningen.

 

Apple Bay Day 6 juni

Apelviken firar nationaldagen med en festival som bjuder på aktiviteter och skönt häng hela vägen från oss Varbergs Kusthotell i norr till &Olles i söder. I år gästas vi av ingen mindre än super aktuella duon Samir och Viktor som lovat hjälpa oss fira in sommaren på bästa sätt! Och naturligtvis är det fri entré. Hos oss får ni smaka på sommaren med utvalda favoriter från menyn och tävlingar för barnen. Välkommen kl. 12-17.

 

Kustsommar vecka 26-32

Sol, vind och vatten. Ljumma vindar som blåser i ditt ansikte, doften av salt och tång är nära. Det är på kusten det händer, 52 steg från havet närmare bestämt. Sommaren är som bäst när den är på kusten. Därför vill vi krama ut varenda droppe. Vi har förberett med ett fullspäckat program som sträcker sig över sommaren, vecka 26-32. Här finns något för både små som stora. Vad sägs om en konsert i solnedgången medan ett glas svalkande rosésangria släcker din törst? Läs mer

 

Yoga Varberg - Vyana Summer Festival 29/6-1/7 

Den här sommaren är det 10-årsjubileum för Varbergs yogafestival, en helg fylld med yogainspiration och gemenskap. Vad sägs om sexton gästlärare och inte mindre än 29 olika pass att välja på. Vyana Summer Festival går av stapeln här hos oss på Varbergs Kusthotell ett stenkast från Varbergs finaste badstrand. Nybörjare eller erfaren? Alla är lika välkomna! Arrangörer är Yoga Varberg, läs mer och boka på www.yogavarberg.se.

 

Kul på hjul - upplev Varberg

Hyr en av våra cyklar och utforska vår underbara natur som omgärdar hotellet. Ta en tur in till Varbergs fästning, cykla till Apelviken eller besök Läjets pittoreska fiskehamn.

 

Bistro med utsikt

I vår gemytliga bistro njuter du av god mat och dryck med Kattegatts glittrande vatten utanför fönstret. Här serveras varje dag, kl. 12–22, klassiska rätter såsom Musslor, Räksmörgås, sallad etc. I Bistron serveras också drinkar, lättare tilltugg och snacks.

 

Restaurang

Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar regelbundet nya menyer. Inget besök är det andra likt, därför guidar vi dig personligen genom måltiden, presenterar smaker och ursprung. Vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem.
 

Evenemang i Varberg

Är du intresserad av övriga evenemang och vad som händer i Varberg, klicka här och läs mer!