Se och göra

Alla kopplar av på olika sätt och därför erbjuder vi en mängd alternativ för våra besökare. Vissa hämtar näring till tonerna av havets rullande vågor, andra väljer en lång lunch och en tredje älskar att njuta av varma bad och skön massage. Här gör man lite som man vill. Här kan ni läsa om de aktiviteter som vi ordnar här på plats! Välkommen att uppleva Varbergs Kusthotell! 
 

Vinfestival 25 augusti kl. 12-17

För tredje året går krögarna i Apelviken samman och bjuder in till Vinfestival. En vik, en dag, sju krogar, tjugoåtta olika vin. Varje krog serverar smakprov av fyra viner, från ett och samma land. Strandtåget kör mellan Kusthotellet och &Olles under hela festivalen och att åka med är gratis.

 

Kul på hjul - upplev Varberg

Hyr en av våra cyklar och utforska vår underbara natur som omgärdar hotellet. Ta en tur in till Varbergs fästning, cykla till Apelviken eller besök Läjets pittoreska fiskehamn.

 

Bistro med utsikt

I vår gemytliga bistro njuter du av god mat och dryck med Kattegatts glittrande vatten utanför fönstret. Här serveras varje dag, kl. 12–22, klassiska rätter såsom Musslor, Räksmörgås, sallad etc. I Bistron serveras också drinkar, lättare tilltugg och snacks.

 

Restaurang

Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar regelbundet nya menyer. Inget besök är det andra likt, därför guidar vi dig personligen genom måltiden, presenterar smaker och ursprung. Vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem.
 

Evenemang i Varberg

Är du intresserad av övriga evenemang och vad som händer i Varberg, klicka här och läs mer!