Se och göra

Alla kopplar av på olika sätt och därför erbjuder vi en mängd alternativ för våra besökare. Vissa hämtar näring till tonerna av havets rullande vågor, andra väljer en lång lunch och en tredje älskar att njuta av varma bad och skön massage. Här gör man lite som man vill. Här kan ni läsa om de aktiviteter som vi ordnar här på plats! Välkommen att uppleva Varbergs Kusthotell! 
 

Företagsanpassad skrivarretreat 15-17 juni 2020

Skrivarretreat Företagsanpassad är en glädjefylld strukturerad intensivutbildning och fortbildning i skrivandets konst för dig som skriver i jobbet. Läs mer och anmäl dig till kursen här. 

Hyr cyklar och upplev Varberg

Hyr en av våra cyklar och utforska vår underbara natur som omgärdar hotellet. Ta en tur in till Varbergs fästning, cykla till Apelviken eller besök Läjets pittoreska fiskehamn. Cykelhyra: 100 kr för 3 timmar, därefter 100 kr per påbörjad timma.

Bistro med utsikt

I vår gemytliga bistro njuter du av god mat och dryck med Kattegatts glittrande vatten utanför fönstret. Här serveras klassiska rätter såsom musslor, räksmörgås, sallad etc. I Bistron serveras också drinkar, lättare tilltugg och snacks. Se hela menyn här

Restaurang

Vi väljer ingredienser och komponerar måltiderna med kärleksfull omsorg och skapar regelbundet nya menyer. Inget besök är det andra likt, därför guidar vi dig personligen genom måltiden, presenterar smaker och ursprung. Vårt värdskap bygger på vänlighet, omtanke och passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag. Vi tar hand om våra gäster som om de vore vänner på besök i våra egna hem. Läs mer här

Evenemang i Varberg

Är du intresserad av övriga evenemang och vad som händer i Varberg, klicka här och läs mer!