Bra att veta inför din vistelse

Inför din vistelse hos oss finns det lite bra information att ta del av. Nedan kan du läsa bra saker att tänka på. All information hittar du också i din paketbeskrivning och bekräftelse. Vi ser fram emot att träffa dig!

Tider för incheckning och utcheckning
Tillgång till rummet har du från kl. 14.00 och söndagar från kl. 17.00.
Utcheckning kl. 11.00 och söndagar kl. 14.00.
 
Parkering
Vi har gratis parkering alla dagar i veckan intill hotellet. Tillstånd krävs och erhålles i vår reception.
 
Frukosttider 
Frukosten serveras måndag-fredag kl. 06.30-10.00 och lördag-söndag kl. 07.00-10.30.
 
Vi är ett kontantfritt hotell!
Här går det bra att betala med kort eller Swish. Vi har valt att vara kontantfria för att ge våra medarbetare en tryggare arbetsmiljö.
 
Rökförbud från den 1 juli
Den första juli 2019 börjar den nya tobakslagen gälla. Detta innebär ett utökat rökförbud i flera miljöer. Det är bland annat förbjudet att röka på alla uteserveringar och vid entréer.
 
Vad är Thalassospa?
Thalasso kommer från det grekiska ordet Thalassa och betyder hav. För att ett spa ska få kalla sig för ett Thalassospa, krävs det att anläggningen ligger vid havet och att man jobbar med havsvatten i sina bassänger och bad samt att behandlingarna har marina element. Det gör vi här på Varbergs Kusthotell - vi är ett riktigt Thalassospa!
 
Bokning av Thalassospa
Hos oss kan man köpa entré till Thalassospa separat (dagspa) eller i ett boendepaket. Du får tillgång till spa efter incheckning från kl. 14 (även under söndagar då det är incheckning från kl. 17). Vårt Thalassospa är öppet måndag-fredag kl. 07.00-23.00, lördag-söndag kl. 07.30-23.00. I Thalassospa ingår ett spakit som du använder i vårt spa och får sedan ta med hem. Det innehåller produkter som du använder för att göra din egen sparitual i vårt område med pooler, bastu och relaxytor. Thalassospa bokas alltid i förväg för att garantera plats. På fredagar och lördagar har vi spatider för dig som är boende gäst, vid bokning får du dessa val.
 
Anmälan till träningspass och bastusittningar
I entré till Thalassospa ingår vår träningsmeny med 5-7 träningspass per dag. Även 3 bastusittningar med unika ritualer erbjuds varje dag. Anmälan till träningspassen och bastusittningarna sker på plats i hotellet.
 
Får barn vara på Thalassospa?
Barn 0-11 år är välkomna söndag-fredag kl. 08.00-10.00 och 14.00-17.00 samt lördagar kl. 08.00-10.00 (ej kallbadhus och träningsmenyn). Ungdomar 12-16 år har tillgång till hela vårt Thalassospa i sällskap av en vuxen och betalar likt vuxna entré till Thalassospa. 
 

Hur bokar jag behandlingar?
Vill man unna sig lite extra lyx kan man välja mellan många sköna behandlingar, exempelvis olika kurer med tång, spirulina, olja eller örter. Våra välutbildade terapeuter erbjuder behandlingar från topp till tå. Välkommen att boka din behandling på bokning.varbergskusthotell@comwell.se eller telefon 0340-62 98 00! Eventuell avbokning av spabehandling ska ske senast kl. 18.00 dagen före. Senare avbokning debiteras med full kostnad.

Öppettider
Se alla öppettider här! 
 
Bokningsregler
Vi vill gärna att du ska få en härlig vistelse hos oss, därför vill vi här ge dig mer information kring din bokning. Se bokningsregler.
 

Är hundar välkomna?
Självklart är hundar varmt välkomna hos oss. Det tillkommer en extra städkostnad på 400:-/vistelse. Vi har utvalda hundrum, meddela oss i god tid före ankomst.