Jobba hos oss!

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. Comwell, ett skandinaviskt företag som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling i Danmark och Sverige. I Sverige driver Comwell två hotell, Varbergs Kusthotell med ca 250 medarbetare och Aspenäs Herrgård med ca 30 medarbetare. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.

 

Glada receptionister 

Timanställning (dag, kväll och helgtjänstgöring) med schema v.26-32. Lön enligt avtal. Upplärning under juni månad och med chans till förlängning i höst.

Viktiga egenskaper: Du är första intrycket för alla våra gäster och du är en viktig nyckelspelare för att välkomna på allra bästa sätt. Självklart är besöket hos oss det viktigaste där vår målsättning är att överträffa våra gästers förväntningar.

Du älskar att möta nya människor och är en pigg, glad och effektiv person som har nära till skratt. Du är en duktig säljare där du ser andras behov och vet hur man skapar trivsel. Rollen kräver ett praktiskt handlag och en blick för det lilla extra! Det är viktigt att du håller dig välinformerad, klarar av det oförberedda och ser utmaningen i att lösa olika slags uppgifter. 

Kvalifikationer: Du är minst 23 år där erfarenhet från receptionsarbete är meriterande. Du gillar att stå på scen, är stresstålig och bra på att hantera många bollar samtidigt. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet samt känna dig bekväm med att lära dig vårt bokningssystem Spectra och konferensteknik.  Du behärskar engelska flytande i tal och skrift och gärna något mer språk utöver svenska.

Vi erbjuder:

 • en fantastisk arbetsmiljö, där vi tar hand om varandra och har kul.
 • du blir en del av en organisation med fokus på ömsesidig återkoppling och kort väg från idé till handling.
 • fördelaktiga förmåner.
 • att vara en del av en dynamisk grupp i spännande utveckling där vi är stolta över vad vi levererar.

Ansökan: Välkommen med din ansökan per e-post till vår Guest Relation Manager torhild.molvig@comwell.se senast den 20 maj. Frågor besvaras via mail eller telefon: 0706-245 678.  

 

Engagerad och driven fastighetschef till Varbergs Kusthotell

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt hotell.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Vi söker en Fastighetschef som ska leda arbetet för underhåll och utveckling av vår fastighet, i ditt team har du 3 personer.

I rollen som fastighetschef kommer du planera och leda avdelningens dagliga verksamhet, ha personalansvar för din avdelning samt driva projekt på kort och lång sikt.

Som fastighetschef ansvarar du för att:

 • byggnadens inre och yttre miljöer samt omgivningar underhålls på ett långsiktigt ekonomiskt bästa sätt. 
 • underhållsplaner upprättas och följs
 • upprätta årlig budget
 • årligen upprätta och ge förslag till en samlad investeringsplan för fastighetsinvesteringar
 • löpande underhåll genomförs och själv eller tillsammans med avdelningen genomför åtgärder
 • säkerställer att den dagliga driften av hotellverksamheten fungerar
 • övergripande ansvara för inköp och upphandling inom Fastighetsavdelningens verksamhetsområde.
   

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har jobbat i en liknande roll med personalansvar tidigare i minst 3-5 år. Du har tidigare erfarenhet av samordning kring arbete av övergripande fastighetsfrågor, arbetsmiljöfrågor, brand, ventilation, vatten och el. Du behöver vara strukturerad, självgående och se dig själv som en naturlig del i det dagliga arbetet på fastighetsavdelningen. Du är en påhittig, flexibel person som löser olika utmaningar med ett leende på läpparna.  Du vill vara en del av hotellverksamheten och har ansvar och stor förståelse för vikten att säkerställa gästens upplevelse på hotellet. Du ser också stor glädje i att vara en nyckelperson i vår ledargrupp där du får möjlighet att påverka hotellets framtid.

Det är en 100% tillsvidaretjänst. Tillträde snarast.

Ansökan: Skicka din ansökan till: annelie.palmqvist@comwell.se senast fredag 22 april. Urval sker löpande.

 

 

Kock till sommaren 2016

Som kock på Varbergs Kusthotell kommer du att arbeta med både à la carte matlagning och bufféer för såväl stora som små sällskap. I vår Bistro serverar vi franska krogklassiker, samtidigt som vi har supé och banketter för upp till 250 gäster i stora matsalen. Du kommer att ingå i ett stort och glatt arbetslag som varje dag sätter gästen i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet/utbildning från à la carte matlagning och som kan jobba i både det varma och kalla köket. Schemalagd arbetstid, dag, kvällar och helger. Heltid under perioden juni-augusti med möjlighet till förlängning. Lön enligt ök. Möjlighet till personalboende på hotellet finns.

Ansökan: Skicka din ansökan till: rikard.asplund@comwell.se. Urval sker löpande.

 

 

Kallskänka/ frukostvärdinna

Vi söker dig som är morgonpigg och som kan möta våra gäster med ett leende. Du kommer att ingå i vårt frukostteam och arbeta i både matsal och kök med bufféservering, frukostmatlagning och förberedelse för nästa dag. Erfarenhet från arbete i kök och servering eller med bakning är meriterande. Arbetstiden är schemalagd från 06.00 både vardagar och helger. Säsongsanställning, heltid under perioden jul-aug med möjlighet till förlängning. 

Ansökan: Skicka din ansökan till rikard.asplund@comwell.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Rikard Asplund eller Emelie Almqvist på 0340-629805.

 

 

Bartender

Vi söker en duktig bartender under sommaren, juni-augusti. Tillträde under helgen från maj. Du har ett stort intresse för dryck och människor och ser dig som en viktig del i ett vinnande lag.

Ansökan: Välkommen med din ansökan senast 30 april till: maria.martensson@comwell.se. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Urval sker löpande. 

 

Serveringspersonal och Hovmästare till sommaren 2016.

Vår restaurang är prisbelönad och våra ambitioner är mycket höga. Våra mål är att våra gäster ska känna att de får det oförväntade varje dag. Kvalitet och service tror vi är nyckeln till återkommande gäster. Vi söker nu serveringspersonal och hovmästare till sommaren 2016. Du har cirka 5 års arbetsvana från liknande befattningar. Som hovmästare är det meriterande med somelierutbildning. Du har ett stort intresse för mat, dryck och människor och ser dig som en viktig del i ett vinnande lag. Vi är nyfikna på dig och din profil – är du nyfiken på oss? Lön – Enl HRF avtal. Behöver du hjälp med boende kan vi lösa det!

Ansökan: Välkommen med din ansökan till: maria.martensson@comwell.se. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Referenser ska uppges. Urval sker löpande. Ansökan tas endast emot per mail. Kontaktperson: Maria Mårtensson,maria.martensson@comwell.se