Jobba hos oss!

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. Comwell, ett skandinaviskt företag som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling i Danmark och Sverige. I Sverige driver Comwell två hotell, Varbergs Kusthotell med ca 250 medarbetare och Aspenäs Herrgård med ca 30 medarbetare. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss.

 

Utesäljare

Aspenäs Herrgård och Varbergs Kusthotell är en del av skandinaviska Comwell, som driver anläggningar för konferens, spa och avkoppling runtom i Danmark samt i Sverige. Aspenäs Herrgård och Varbergs Kusthotell har omfattande konferensverksamhet, Varbergs Kusthotell har dessutom en stor och uppskattad spaverksamhet. Vi söker nu för den svenska organisationen utesäljare. 
Läs mer om jobbet här.

 

Kock till sommaren 2016

Som kock på Varbergs Kusthotell kommer du att arbeta med både à la carte matlagning och bufféer för såväl stora som små sällskap. I vår Bistro serverar vi franska krogklassiker, samtidigt som vi har supé och banketter för upp till 250 gäster i stora matsalen. Du kommer att ingå i ett stort och glatt arbetslag som varje dag sätter gästen i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet/utbildning från à la carte matlagning och som kan jobba i både det varma och kalla köket. Schemalagd arbetstid, dag, kvällar och helger. Heltid under perioden juni-augusti med möjlighet till förlängning. Lön enligt ök. Möjlighet till personalboende på hotellet finns.

Ansökan: Skicka din ansökan till: rikard.asplund@comwell.se. Urval sker löpande.

 

Serveringspersonal till sommaren 2016.

Vår restaurang är prisbelönad och våra ambitioner är mycket höga. Våra mål är att våra gäster ska känna att de får det oförväntade varje dag. Kvalitet och service tror vi är nyckeln till återkommande gäster. Vi söker nu serveringspersonal och till sommaren 2016. Du har cirka 5 års arbetsvana från liknande befattningar. Du har ett stort intresse för mat, dryck och människor och ser dig som en viktig del i ett vinnande lag. Vi är nyfikna på dig och din profil – är du nyfiken på oss? Lön enligt HRF avtal. Behöver du hjälp med boende kan vi lösa det!

Ansökan: Välkommen med din ansökan till: maria.martensson@comwell.se. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Referenser ska uppges. Urval sker löpande. Ansökan tas endast emot per mail. Kontaktperson: Maria Mårtensson,maria.martensson@comwell.se